TV 2 henter ny redaktør hos Nordisk Film TV

Peter Toldberg kommer til TV 2 fra en stilling som producent på 'Go' aften LIVE' hos Nordisk Film TV.

Peter Toldberg kommer til TV 2 fra en stilling som producent på 'Go' aften LIVE' hos Nordisk Film TV.

Peter Toldberg begynder 10. august som TV 2-redaktør på relations- og livsstilsområdet, der er afgørende genrer for TV 2, TV 2 PLAY og TV 2 FRI.

Den 41-årige Peter Toldberg, der er producent på TV 2-programmet ’Go’ aften LIVE’ hos Nordisk Film TV, er pr. 10. august ansat som ny programredaktør på TV 2 på relations- og livsstilsområdet.

Peter Toldberg er journalistuddannet i 2005 og har siden været ansat hos TV 2 Nyhederne, i flere produktionsselskaber og hos DR. Senest har han i tre år været redaktionschef og producent på Nordisk Film TV, hvor han blandt andet har arbejdet med ’Go’ morgen Danmark’, ’Go’ aften LIVE’ og ’Knæk Cancer Live’.

- Jeg er superglad for, at Peter Toldberg vil være en del af det stærke redaktørkorps på TV 2. Ikke alene er han flasket op med TV 2-værdierne – han har også bred produktionserfaring og har vist, at han kan ramme tidsånden med en aktualitetsevent som eksempelvis ’Danmark står sammen’, der blev skabt på rekordtid under coronakrisen. Samtidig er Peter ambitiøs, superskarp til indholdsudvikling og har masser af drive, og jeg glæder mig helt vildt til, at han begynder på TV 2 efter sommerferien, siger Dorthe Thirstrup, der er kanalchef for TV 2, TV 2 FRI og TV 2 CHARLIE, og uddyber:

- Peter Toldberg kommer til at indgå i TV 2s redaktørgruppe for Relationer & Livsstil, som har fokus på at inspirere, spejle og udfordre danskerne på emner, som er vigtige for os alle sammen. Sammen med Anders Fuchs, Stine Lundbak Ravn og nu også Henriette Ladegaard-Pedersen skal Peter være med til at sikre, at TV 2 altid møder seerne dér, hvor de er, og Peter vil bidrage med sin meget velkalibrerede fornemmelse af, hvad danskerne er optaget af.

Inspiration, perspektiv og fælles referencer

Peter Toldberg ser frem til at vende tilbage til TV 2, og han kalder det ”et privilegium at arbejde i kanalens strategiske og kreative styrehus sammen med dygtige kolleger”.

- Jeg har i de seneste tre år haft fornøjelsen af – sammen med Nordisk Film TV – at lave events og daglige live-programmer til TV 2. Jeg synes, det er en drøm af et job nu at skulle være med på broadcast-siden og sætte nye mål og ambitioner for programmer og events, der samler danskerne om både alvorlige og festlige anledninger. Jeg glæder også mig til at arbejde sammen med alle de dygtige folk i produktionsbranchen om at skabe vigtigt og nært tv i en tid, hvor vi alle har brug for både inspiration, perspektiv og fælles referencer, siger Peter Toldberg.

Peter Toldberg afløser hos TV 2 redaktør Nicolai Nybo Hansson, der for nylig tiltrådte nyt job hos Nordisk Film TV.

Billede {0} af {1}