Sådan ser du TV 2s indhold

Her kan du finde svar på, hvordan du kan se TV 2s kanaler alt efter hvilke muligheder, der er tilgængelige for dig.

Hvis du har...

TV 2 Play expand_more

På TV 2s streamingtjeneste TV 2 Play kan du købe adgang til TV 2s indhold - live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 Play kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.

Medlemskab hos en antenneforening expand_more

Hvis du er medlem af en antenneforening og ikke kan modtage en eller flere af TV 2s kanaler, kan du kontakte foreningens bestyrelse og høre, om du har mulighed for at stille forslag eller stemme på kanalen ved næste generalforsamling eller brugerafstemning.

Allente expand_more

Der er mulighed for at se TV 2s kanaler i flere af Allentes kanalpakker. Du kan kontakte Allentes kundeservice på tlf. 45 10 01 00 og få nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker eller se mere på www.allente.dk.

YouSee expand_more

Har du tv via YouSee, og kan du ikke modtage en eller flere af TV 2s kanaler, kan du få nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker hos YouSees kundeservice eller se mere på www.yousee.dk.

Norlys expand_more

Der er mulighed for at se TV 2s kanaler i flere af Norlys´ kanalpakker. Du kan kontakte Norlys´ kundeservice på tlf. 70 11 40 40 og få nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker eller se mere på www.norlys.dk

Bredbånd-tv expand_more

TV 2s kanaler via bredbånd (IP TV) udbydes bl.a. af Telia, Yousee, Waoo! og Altibox. Ønsker du nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker, kan du kontakte:

Telias kundeservice på tlf. 80 10 10 10 eller læse mere på www.telia.dk
Yousees kundeservice på tlf. 70 70 34 48 eller læse mere på www.yousee.dk
Waoo!s kundecenter på tlf. 70 29 24 44 eller læse mere på www.waoo.dk
Altibox´ kundeservice på tlf. 70 300 600 eller læse mere på altibox.dk.

Billede {0} af {1}