Offentlig fremvisning

Offentlig fremvisning af begivenheder sendt på TV 2

Hvis du ønsker at søge om tilladelse til at fremvise begivenheder sendt på TV 2 offentligt, kan du benytte nedenstående formular til at kontakte os.

 

EM i fodbold 2024

TV 2s retningslinjer for offentlig visning af TV 2s kampe ved EM i fodbold 2024 er følgende (ud over de generelle betingelser nedenfor):

 • Der må ikke ske nogen kommerciel udnyttelse

 • Der må ikke tages betaling for entre

 • Visningen af kampene skal ske samtidigt og uændret. Programmet må ikke optages og udsendes forskudt. Storskærmsvisning af UEFA EM-kampe skal påbegyndes senest 10 min. før kick-off (ved åbningskampen og finalekampene 10 min. før åbnings-/afslutningsceremonien starter) og skal ende tidligst 5 min. efter kampens afslutning.

 • TV 2 ser velvilligt på arrangementer på arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, foreninger

 • TV 2 ser velvilligt på arrangementer i idrætsfaciliteter, forsamlingshuse

Pubber, barer, restauranter og lign. har mulighed for at købe rettigheden til offentlig visning af TV 2s kampe hos TV 2s samarbejdspartner Viaplay Group, så længe den offentlige visning er inden for virksomhedens almindelige forretningsgang, og der ikke er yderligere kommercielle aktiviteter i forbindelse med eventet (fx entre eller sponsoraktiviteter). Viaplay Group kan kontaktes via www.viaplaygroup.com/EM2024, på telefon 77 30 55 40 eller erhverv@viaplaygroup.com. Hvis du ikke tilhører disse segmenter og ønsker at søge om tilladelse til at fremvise begivenheder sendt på TV 2 offentligt, kan du benytte nedenstående formular til at kontakte os.

TV 2 forbeholder sig ret til at afslå arrangementer, som efter TV 2s vurdering ikke opfylder betingelserne, ligesom TV 2 kan tilbagekalde tilladelser, såfremt TV 2s betingelser ikke overholdes. TV 2 kan også afslå arrangementer, der geografisk ligger tæt på TV 2s egne arrangementer i København. TV 2 har intet ansvar – økonomisk eller på anden vis, hvis tilladelsen tilbagekaldes.

Arrangører, der ønsker at vise TV 2s EM-kampe, og som opfylder både ovennævnte betingelser og de generelle betingelser nedenfor, skal udfylde formularen nedenfor senest 1. juni 2024.

Tour de France 2024

I forbindelse med Tour de France 2024 giver TV 2 tilladelse til offentlig visning, hvis man som pub, bar eller restaurant har købt rettigheden til offentlig visning hos TV 2s samarbejdspartner Viaplay Group, der kan kontaktes på telefonnummer 77 30 55 40, og så længe den offentlige visning er inden for virksomhedens almindelige forretningsgang, og der ikke er yderligere kommercielle aktiviteter i forbindelse med eventet (fx entre eller sponsoraktiviteter). Derudover vil TV 2 vurdere og besvare indkomne ansøgninger på offentlig visning af Tour de France 2024.

Sommer OL 2024

I forbindelse med Sommer OL 2024 giver TV 2 tilladelse til offentlig visning, hvis man som pub, bar eller restaurant har købt rettigheden til offentlig visning hos TV 2s samarbejdspartner Viaplay Group, der kan kontaktes på telefonnummer 77 30 55 40, og så længe den offentlige visning er inden for virksomhedens almindelige forretningsgang, og der ikke er yderligere kommercielle aktiviteter i forbindelse med eventet (fx entre eller sponsoraktiviteter). Derudover vil TV 2 vurdere og besvare indkomne ansøgninger på offentlig visning af Sommer OL 2024.

 

Bemærk at der gælder følgende generelle betingelser for fremvisning på storskærm:

 

 • Fremvisningen sker non-eksklusivt på storskærm

 • Fremvisningen sker direkte, dvs. samtidigt og uændret (TV 2s signal må således IKKE optages og sendes forskudt)

 • Transmissionen på storskærm må ikke sponsoreres eller i øvrigt anvendes kommercielt eller i markedsføringsøjemed

 • Der må ikke opkræves betaling for adgang til storskærmsvisningen, hverken som entrébetaling eller anden form for indirekte betaling, f.eks. at der stilles krav om køb af øl eller andet

 • Arrangøren afregner alle afgifter for fremførelse af evt. musik indeholdt i produktionen til KODA og Gramex

 • Arrangøren står selv for opstilling af storskærm og fremføring af udsendelsessignal, inkl. stationslogo og programlyd

 • TV 2s logo eller et evt. officielt logo for begivenheden må ikke anvendes i forbindelse med oplysninger om arrangementet. Arrangementet må på ingen måde fremstå som et samarbejde mellem arrangøren og TV 2 Danmark A/S

 • TV 2 Danmark A/S er uden ansvar for signalforstyrrelser, afbrydelser eller lignende

 • Tilladelsen udstedes betinget af TV 2 Danmark A/S' godkendelse af det enkelte arrangement

 

Billede {0} af {1}