Besøg TV 2

Foto: Peter Leth-Larsen

Send en bookingforespørgsel via formularen nedenfor.

 

Rundvisninger på TV 2 Kvægtorvet og TV 2 Teglholmen

Skoler fra 7. klasse og opefter, foreninger, virksomheder, klubber og lignende kan blive vist rundt på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

TV 2 byder velkommen til rundvisning for grupper på minimum 10 og maksimum 50 personer på Kvægtorvet og Teglholmen. Her kan man få et spændende indblik i TV 2s digitale medievirksomhed og tv-produktion formidlet af et kompetent korps af rundvisere.

Bemærk: Rundvisninger er ikke åbne for enkeltpersoner. Tilmelding gælder kun for grupper, og en rundvisning koster fra 115 kroner pr. person. Rundvisningerne er ikke egnet for små børn. TV 2 anbefaler, at børn minimum går i 7. klasse for at deltage. Der er ikke rundvisninger på helligdage.

På Kvægtorvet

Rundvisningen begynder i TV 2s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV 2 blandt andet sender større sportsudsendelser og ’Station 2’. Man kommer også til at se nyhedsstudiet udefra og får et indblik i, hvordan en nyhedsudsendelse bliver til, og hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt.

TV 2 har rundvisninger for grupper på Kvægtorvet mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag klokken 16.00 og klokken 18.30. Der er også mulighed for rundvisninger i weekender lørdag og søndag. Hvis du ønsker en rundvisning på et andet tidspunkt, kan du skrive det under specielle bemærkninger i formularen herunder.

Video kan ikke vises, da du ikke har givet samtykke til statistik-cookies.
Du kan tilpasse dit samtykke til brugen af statistik-cookies her

På Teglholmen 

Rundvisningen begynder i vores store mødelokale ’Badehotellet’ med en fortælling om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen rundt i huset, og her ser man blandt andet News-studiet og får et indblik i, hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt. Turen går også forbi vores webstudie.

TV 2 har rundvisninger for grupper på Teglholmen på minimum 10 og maksimum 50 personer mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag klokken 16.00 samt kl. 18.00 på Teglholmen og kl. 18.30 på Kvægtorvet. Der er også mulighed for rundvisninger i weekender lørdag og søndag. Hvis du ønsker en rundvisning på et andet tidspunkt, kan du skrive det under specielle bemærkninger i formularen herunder. 

 

Praktisk information vedrørende rundvisningerne på Kvægtorvet og Teglholmen

En rundvisning på TV 2 er et besøg på en medievirksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Rundvisningernes varighed er cirka to timer, og der serveres sodavand eller kaffe undervejs.

Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe større tasker under besøget på TV 2s lokationer.

 

OBS: Rundvisninger skal bookes minimum 14 dage inden den ønskede dato for rundvisningen.

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til rundvisninger på Kvægtorvet og Teglholmen, kan du skrive til rundvisning@tv2.dk. 

Send en bookingforespørgsel her

Vi gør opmærksom på, at der er rundvisninger på følgende dage: Mandag til fredag kl. 16 på både Kvægtorvet og Teglholmen samt kl. 18.00 på Teglholmen og kl. 18.30 på Kvægtorvet. Desuden er der også rundvisning sidste weekend i måneden (lørdag og søndag) kl. 13 på begge lokationer. Der er ingen rundvisninger på helligdage. OBS: Rundvisninger skal bookes minimum 14 dage inden den ønskede dato for rundvisningen.
Billede {0} af {1}