Vores strategi og vision

TV 2 Danmark er en public service-virksomhed med store digitale målsætninger og en mangeårig solid position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi leverer public service på kommercielle vilkår.

På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

I TV 2s koncernstrategi, 'Strategi 2025 - TV 2 Play til alle', er det helt afgørende mål, at TV 2 fortsat bevarer sin gennemslagskraft og betydning for danskerne i en tid, hvor danskernes medieforbrug er i hastig udvikling og forandring.

Offensiv vækststrategi for TV 2 Play

'Strategi 2025' er en vækststrategi for TV 2 Play, som skal have en stærk og konkurrencedygtig position på et marked, hvor flere og flere danskere fravælger tv-pakkerne, og hvor konkurrencen på streamingmarkedet er massivt intensiveret. Det betyder, at TV 2 nu og de kommende år driver en ambitiøs og offensiv kommerciel, indholdsmæssig og digital strategi med massive investeringer i TV 2 Play. 

Vores vision

Vi vil samle danskerne om "alt det vi deler"

I en verden, hvor det kan føles som om, vi kommer længere og længere væk fra hinanden, vil vi samle danskerne om "alt det vi deler". Der er nemlig mere, der samler os som danskere, end der skiller os ad, og det er dét, som optager os. 

Med dansk kvalitetsindhold og public service vil vi levere oplevelser og sætte dagsordener, som danskerne har lyst til at samles om, tale om og dele med hinanden.

TV 2 Play til alle

De kommende år vil TV 2 investere massivt i store sportsrettigheder, det bedste danske indhold og partnerskaber med udvalgte brands og tredjepartstjenester. 

TV 2 Plays indhold skal være til alle danskere, og TV 2 Play skal indtage rollen som kommerciel public service-tjeneste med ambition om at oplyse, samle og engagere danskerne gennem TV 2s indhold.

TV 2 Play samler danskerne om ’Alt det vi deler’ – nyheder, dagsordener og store samlende begivenheder – og giver samtidig rum til vores personlige TV 2-oplevelser.

Stærkt indhold på TV 2 Play – hver dag

TV 2s bedste indhold skal fordeles optimalt hen over hele året – med stærkt og relevant indhold hver dag på TV 2 Play.

Danmarks mest dynamiske streamingtjeneste

​​​​​​​Aktuelle dagsordener og begivenheder, der afspejles via livekanaler 24 timer i døgnet, skal give puls og skal være med til at gøre TV 2 Play til Danmarks mest dynamiske streamingtjeneste.

Nyheder og de store dagsordener spiller en særligt vigtig rolle for TV 2 som public service-virksomhed og for TV 2s ambition om at oplyse og engagere danskerne i demokratiet. Den faldende udbredelse af tv-pakker gør behovet for at samle op på TV 2 Play vigtigere end nogensinde.

Mere sport, flere arenaer og stort fællesskab

TV 2 har foretaget massive sportsinvesteringer i de seneste måneder og år, og det er udtryk for, at store sportsrettigheder er uhyre vigtige for at understøtte TV 2s vækststrategi for TV 2 Play - og for at samle danskerne. Vi vil bruge sportsrettigheder meget mere aktivt end tidligere, når TV 2 Play og den digitale forretning skal udvikles.

Investeringerne handler om de store sportsevents, som samler danskerne, og investeringerne er gået til især fodboldrettigheder, som har mange fans på streaming.

Ambitionen er, at TV 2 Play skal have Danmarks største og bredeste sportspakke med både international og dansk sport. Vi skal vise endnu mere live-sport og etablerer derfor nye Play-livekanaler, og vi skal give brugerne en premium brugeroplevelse på TV 2 Play.

Vores forretning – mission

TV 2 driver public service-virksomhed på kommercielt grundlag og tjener penge for at producere dansk kvalitetsindhold

Billede {0} af {1}