Streaming i Danmark

Med formatet ’Streaming i Danmark’ giver TV 2 løbende indblik i danskernes streamingforbrug af tv, film og serier. 

Formålet med 'Streaming i Danmark' er at gøre viden om danskernes streamingforbrug mere tilgængelig for alle med interesse for medieudviklingen og danskernes forbrugsvaner.  

Her på siden har vi samlet alle streamingudgivelserne, der hver især skal gøre os klogere på, hvordan streaming påvirker vores forbrug, vores hverdag, og hvordan forbrugerne agerer i et mediemarked i konstant forandring. 

Læs nyeste streamingudgivelse

Begrebsforklaring

Hvad er lineær streaming?

Sening af tv-indhold kan foregå via traditionelt distribueret tv eller som streaming via en streamingtjeneste eller distributør. Der skelnes mellem, om indholdet streames on demand – når man selv vælger tidspunkt – eller lineært på det tidspunkt, som indholdet er programsat til på en given kanal. Lineær streaming betyder altså, at indholdet streames via tv-kanaler eller event-kanaler på en streamingtjeneste eller via en distributør, som eksempelvis YouSee Play.

Hvad er streamingmarkedet?

I Streaming i Danmark udgivet af TV 2 Danmark defineres streamingmarkedet som alle streamingtjenester fra broadcastere i Danmark, internationale streamingtjenester, distributører samt andre lokale streamingtjenester. Streaming via sociale medier, herunder bl.a. YouTube og Twitch defineres ikke som en del af streamingmarkedet i denne sammenhæng. Såkaldt ukendt streaming, som registreres i Seerundersøgelsen, inkluderes heller ikke forbruget i streamingmarkedet.

Billede {0} af {1}