Nykårede danske verdensmestre er klar til ZULU BLAST Pro Series

BLAST Pro Series er blandt verdens største e-sportsturneringer. Udover æren løber vinderen med det eftertragtede BLAST Pro Series-trofæ og en præmie på 250.000 dollars. (PR-foto: BLAST Pro Series)

Når TV 2 ZULU og TV 2 PLAY blænder op for BLAST Pro Series fra Ülker Sports Arena i Istanbul 28. og 29. september bliver det med et særdeles e-sport-kyndigt hold i kommentatorboksen. TV 2 ZULU er stolt af at kunne præsentere Andreas 'JERN' Thomsen, Niels 'rizc' Topp og Casper 'ruggah' Due som TV 2 ZULUs eksplosive kommentatorteam.

Der er garanti for underholdning, når TV 2 ZULU og de nykårede FACEIT Major-vindere fra Astralis varmer op til BLAST Pro Series i København med en tilsvarende turnering i Istanbul. Her skal det interaktive slag stå på hovedscenen i en fyldt Ülker Sports Arena. Seks af verdens bedste CS:GO-hold duellerer på én og samme tid, og vinderen løber afsted med det ikoniske BLAST Pro Series-trofæ og en præmie på 250.000 dollars.

Til at lede slagets gang har ZULU allieret sig med Andreas 'JERN' Thomsen og Niels 'rizc' Topp. Sammen udgør 'JERN' og 'rizc' en af Danmarks stærkeste kommentatorduoer inden for e-sport med erfaring fra både TV 2 og DR.

Andreas 'JERN' Thomsen (billedet) og Niels 'rizc' Topp er henholdsvis vært og kommentator, når TV 2 ZULU sender BLAST Pro Series fra Ülker Sports Arena i Istanbul. (Foto: Kristoffer Hauervig Frederiksen / TV 2)

Andreas 'JERN' har store forventninger til BLAST Pro Series-eventen i Istanbul.

- Jeg glæder mig ekstremt meget til at dække BLAST Pro Series på ZULU, fordi eventens underholdende struktur giver en turbofyldt livesending. BLAST-turneringerne byder på et unikt format, der giver intense korte kampe, så vi kommer vidt omkring alle holdene i turneringen. Sceneshowet, som BLAST Pro Series har vist os tidligere, er uovertruffet, og vi kommer til at opleve en vanvittig stemning fra arenaen, siger Andreas 'JERN' Thomsen.

Tyrkiet har i omegnen af 6,4 millioner aktive CS:GO-spillere, og BLAST Pro Series i Istanbul er Tyrkiets største e-sport-event til dato. Turneringen bliver distribueret live til mere end 100 lande og over 200 millioner husstande på verdensplan.

Niels 'rizc' Topp er ligesom Andreas 'JERN' Thomsen begejstret for BLAST Pro Series-formatet og glæder sig til at se, hvordan turneringen udfolder sig i Tyrkiet og resten af verden.

- BLAST har leveret fantastisk CS-underholdning indtil videre, og nu er det tid til at se, hvordan de folder konceptet ud overalt i verden, først i Tyrkiet. Seerne kan forvente sig meget eksplosiv Counter Strike og en masse nyskabende tiltag, siger Niels 'rizc' Topp.

Niels 'rizc' Topp. (Foto: Kristoffer Hauervig Frederiksen / TV 2)

Kommentatorteamet 'JERN' og 'rizc' suppleres af eksperten Casper 'ruggah' Due. 'Ruggah' er nuværende coach for det professionelle danske hold OpTic og har tidligere arbejdet som ekspert på DR3. Han har selv spillet CS på højt niveau og har en fortid som coach for det danske hold North.

Ekspertpanelets høje faglighed er ikke en tilfældighed. E-sport-dækningen på TV 2 ZULU leveres af TV 2 SPORT, og herfra lægger redaktionschef Allan Hvid vægt på en dækning præget af høj faglighed og kvalitet.

- Vi kommer til at levere en helstøbt dækning, som både vil være seriøs og underholdende og baseret på en stærk faglighed hos værter og reportere. Det er vores ambition at give en god tv-oplevelse til alle, når vi sender BLAST Pro Series, og vi vil helt tæt på begivenheden og aktørerne. BLAST Pro Series er heldigvis et godt turneringsformat for en broadcaster, og vi satser på at give vores seere TV 2-kvalitet hele vejen rundt, siger Allan Hvid.

Se trailer for ZULU BLAST Pro Series herunder.

(PR-foto: BLAST Pro Series)