TV 2 sikrer sig rettighederne til NFL - amerikansk fodbold

NFL-legenden Tom Brady fra Tampa Bay Buccaneers er en af de mange dygtige NFL-spillere, som man fremover vil kunne opleve på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY. (Foto: Don Montague / NFL / TV 2)

NFL-legenden Tom Brady fra Tampa Bay Buccaneers er en af de mange dygtige NFL-spillere, som man fremover vil kunne opleve på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY. (Foto: Don Montague / NFL / TV 2)

02. september 2022;
Af: TV 2 Kommunikation

Den nationale amerikanske fodboldliga (NFL) kan i de næste tre sæsoner følges på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY.

Når NFL-sæsonen 2022 bliver skudt i gang fredag 9. september med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams, er TV 2 SPORT klar til at indlede dækningen af NFL. Og for de danske NFL-fans vil der være rig lejlighed til at følge med især på TV 2 PLAY, der viser alle de kampe, som TV 2 har sikret sig rettighederne til.

At NFL kommer tilbage til TV 2 glæder sportschef, Frederik Lauesen.

- Vi har tidligere haft succes med NFL på TV 2, og da muligheden for at få rettigheden tilbage bød sig, var vi ikke i tvivl. Vi tror på, at vi kan bygge videre på interessen for NFL i Danmark og forhåbentligt udbrede den fantastiske sport for endnu flere danskere gennem vores mange platforme - til glæde for de danske NFL-fans.

NFLs direktør for international Business Development og Media, Laura Louisy siger:

- I NFL er vi glade for at kunne annoncere denne nye aftale, som begynder med den kommende sæsons kick off næste fredag og kulminerer med Super Bowl. Aftalen betyder, at vores kampe vil nå et bredt publikum på tværs af TV 2s udvalg af kanaler og platforme - og sørge for at give vores fans i hele Danmark adgang til den bedste NFL-action i de kommende år.

 

Syv kampe om ugen – på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY vil sende syv kampe om ugen fra NFL-grundspillet. Søndag aften vil der blive sendt to kampe med kampstart kl. 19 og yderligere to kampe kl. 22. Derudover vil der være natkasse-football mandag, tirsdag og torsdag. I slutspillet bliver alle kampe vist, og Super Bowl-finalen vil blive sendt på TV 2s hovedkanal. På TV 2 PLAY vil brugerne i hver runde have adgang til den direkte transmission af højdepunkter fra alle søndagens kampe i programmet ’NFL RedZone’.

- Det er rigtigt meget fantastisk indhold fra NFL, og det vil være med til at gøre vores sportspakke på PLAY, ’Favorit + Sport’, endnu mere attraktiv. Vi vil sende en del af ugens bedste kampe på TV 2 SPORT, men for de seere, som gerne vil have adgang til alle vores NFL-kampe, er sportspakken på TV 2 PLAY stedet, siger Frederik Lauesen.

 

Holdopstilling på vej

På TV 2 SPORT er man ved at sætte holdet til, hvordan NFL skal dækkes, og snart bliver holdopstillingen offentliggjort - før næste uges sæsonstart.

- Vi har heldigvis mange gode folk at vælge imellem og mange med passion for NFL, så vi skal nok få et stærkt hold sammensat til at dække NFL siger Frederik Lauesen og fortsætter:

- Vi ser virkeligt frem til at få NFL tilbage til TV 2.

 

Billede {0} af {1}