Eksklusive interviews i årets officielle Tour de France-magasin

Tour de France-magasinet har bl.a. besøgt Jakob Fuglsang i Monaco og bringer et åbenhjertigt interview med den danske stjerne.

Danmarks eneste officielle Tour-magasin er på gaden torsdag 8. juni. I år får du 172 sider spækket med eksklusive interviews, etape- og holdanalyser, Jørgen Leths Tour-anekdoter, tv-oversigt og meget mere.

Lyden af sommer nærmer sig, og traditionen tro udgiver TV 2 SPORT årets Tour de France-magasin, så du kan være klar til Tour-start lørdag 1. juli.

Jakob Fuglsang pryder sammen med Peter Sagan og Chris Froome forsiden af Tour de France-magasinet. Den danske OL-sølvvinder har en ambitiøs målsætning for årets Tour, hvor han er udpeget som kaptajn for Astana, og derfor har Tour-magasinet været på besøg hjemme hos Fuglsang i Monaco.

- Jakob Fuglsang er OL-sølvvinder og har gennem mange år vist sig frem som manden, der kan levere et godt resultat i Tour de France. Derfor var det oplagt at tage til Monaco og få et unikt indblik i forberedelserne til hans vigtigste løb i år. Det har været vigtigt for os at komme helt tæt på den danske stjerne, og der er kommet en stor, indsigtsfuld og åbenhjertig reportage ud af besøget hos Fuglsang, siger redaktionschef på Tour de France-magasinet, Martin Høgstrup.

Tanker om karrierestop hos Mørkøv
Tour de France-magasinet går også tæt på flere af de andre danske Tour-profiler. Michael Mørkøv tager os med tilbage til det voldsomme styrt sidste år, hvor tanken om karrierestop ramte Katusha-rytteren. Chris Juul-Jensen sætter ord på glæden ved det unikke liv med kaffe, bøger og cykling som hovederhverv, ligesom Lars Bak tager dig med ind i fortællingen om det specielle liv som professionel cykelrytter, hvor konen og børnene ofte kommer i anden række.

Peter Sagan er verdensmester og verdensstjerne. Han fortæller i Tour-magasinet om, hvorfor glæden ved at køre på køre cykel er det, det primært handler om for slovakken, når han brillerer på cyklen.

Forsiden af 2017-udgaven af Tour de France-magasinet, der er i handelen fra torsdag 8. juni.

I år har Tour-magasinet også inviteret læserne til at sætte præg på magasinet i artiklen ’Svaret er Leth’, hvor Jørgen Leth svarer på læser- og seerspørgsmål om alt vedrørende Tour de France. Det er god underholdning, når Mr. Tour de France folder sig ud med storslåede anekdoter fra verdens største cykelløb. 

- Jørgen Leth er en stjerne i sig selv, og han ved mere end de fleste om Tour de France. Når han folder sig ud med anekdoter og meninger om verdens største cykelløb, er det både indsigtsfuldt og underholdende, fortæller Martin Høgstrup om artiklen med den folkekære Tour de France-kommentator. 

Tour de France-magasinet er igen i år udgivet i samarbejde med Euroman, og der er selvfølgelig også fokus på cykelmode og gear og grej. Modeskaberen Karl-Oskar Olsen sætter for eksempel ord på de 22 holds outfit – og han er ikke udelukkende imponeret.

- Det har igen i år været et stærkt samarbejde med Euroman, der har ekspertise på særlige områder inden for livstil og mode. Cykling er netop en livsstil for mange danskere. Derfor har vi også fokus på det, der følger med professionel cykelsport og Tour de France, og derfor er der artikler om mode, gear og grej og rytterfysiologi, hvor læserne bliver klogere på den del af sporten, forklarer Martin Høgstrup.

I årets Tour de France-magasin får du desuden bl.a. årets Tour-plakat med en komplet oversigt over ruten, dybdegående gennemgange af alle 21 etaper samt holdbeskrivelser- og analyser.

---------------------------------------------------------

Fakta om indholdet i årets Tour de France-magasin:

  • Stort og åbenhjertigt interview med og portræt af Jakob Fuglsang, som vi har besøgt i hjemme i Monaco.
  • Detaljerede etapeprofiler og grafiske oversigter over de største bjergstigninger samt holdbeskrivelser og analyser.
  • Jørgen Leths svar på alt om Touren. 
  • Interview med og portræt af Peter Sagan, Michael Mørkøv, Chris Juul-Jensen, Alberto Contador, Esteban Chaves og mange flere.
  • Bjarne Riis’ vurderinger af favoritterne til den gule, den prikkede, den grønne og den hvide trøje.
  • Chris Anker Sørensens gennemgang af Tourens nøgleetaper. 
  • Historier om watt, gear og kyssepiger.
  • Forklaringen på tyskernes manglende kærlighed til Tour de France.
  • Indsigt i supersprinternes mentale styrke og forskellen på Kittel, Greipel og Cavendish.
  • Gear og grej og cykelmode.