Dicte er tilbage på TV 2 til efteråret

Ti nye afsnit af TV 2s populære krimiserie 'Dicte' med Iben Hjejle i hovedrollen er tilbage til efteråret. (Fotos: Per Arnesen/TV 2)

De sidste optagelser til tredje sæson er netop afsluttet i Aarhus. Sæson 2 kan ses eller genses på TV 2 fra 12. maj og de efterfølgende fire torsdage.

TV 2s populære krimiserie 'Dicte' er tilbage med tredje sæson og dermed ti nye afsnit til efteråret. Forleden kom de sidste optagelser i hus i Aarhus, som har dannet kulisse for alle de tre sæsoner.

I den nye sæson har Dicte giftet sig med kollegaen Bo og har forladt jobbet som journalist på Dagbladet. I stedet vil hun finde roen til at skrive en bog, men snart er Dicte igen hvirvlet ind i sager om bl.a. aktiv dødshjælp, ludomani, jalousi og stalking.

For Iben Hjejle, der spiller Dicte, var det vemodigt at sige farvel til Aarhus, hvor holdet har haft over 300 optagedage gennem årene. Se TV 2|ØSTJYLLANDs indslag fra en af de sidste optagelser i Aarhus her.

De sidste optagelser til tredje sæson er netop afsluttet i Aarhus, som har dannet kulisse for alle tre sæsoner.

I rollen som politiefterforsker ses Lars Brygmann, Dar Salim spiller Bo, mens Dictes veninde Anne spilles af Lærke Winther. Torsten, som er Dictes eksmand og Annes kæreste, spilles af Lars Ranthe, Emilie Kruse er Dictes datter, Rose, og nogle af de nye navne på holdet er Stine Stengade som Wagners ekskone, Nina, Søren Malling i rollen som drabsefterforskeren Tonni og Claus Riis Østergaard som Dictes chef på avisen, Steffen.

Fra torsdag 12. maj er der chance for at se eller gense 'Dicte' sæson 2, der sendes som fem dobbeltafsnit torsdage kl. 22.45.

De to første sæsoner af ’Dicte’ kan ses på TV 2 PLAY.

'Dicte' er produceret af Miso Film i co-produktion med TV 2 DANMARK, TV 4, TV 2 NORGE og Den Vestdanske Filmpulje i samarbejde med YLE, RUV, Lumière & Fremantle Media International med støtte fra EU's MEDIAprogram og DFIs Public Service Puljen, Film Aarhus, Aarhus Kommune og Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017.