”Me, Myself & Martin Laursen”

04. februar 2013;
Af: TV 2 Kommunikation

Humoristisk og personlig dokumentarfilm på TV 2 onsdag 6. februar tager seerne med ind bag tæppet i en professionel fodboldverden, som vi ikke har oplevet den tidligere.

Hvorfor var det ikke Anthony Tullberg, men vennen Martin Laursen, der fik en stor karriere som professionel fodboldspiller? (Fotos: First Lady Film / TV 2)

Hvorfor var det ikke Anthony Tullberg, men vennen Martin Laursen, der fik en stor karriere som professionel fodboldspiller? De er ellers lige gamle, lige høje, vejer det samme og er begge højrebenede.

Det spørgsmål stiller instruktøren og fodboldspilleren Anthony Tullberg i dokumentarfilmen ”Me, Myself & Martin Laursen”, som TV 2 viser onsdag 6. februar kl. 22.35 – samme aften hvor TV 2 viser fodboldlandskampen mellem Danmark og Makedonien.

I filmen prøver Anthony Tullberg at forstå, hvem Martin Laursen er, og graver dybt i Martins fodboldkarriere. Han udspørger tidligere kollegaer, trænere og adskillige andre stjerner fra fodboldens verden om Martin Laursens styrker og svagheder. Filmen er et humoristisk og yderst personligt program om, hvorfor det blev Martin Laursen og ikke Anthony Tullberg, der vandt Champions League og blev en stjerne.

- Alle mænd, jeg kender, har på minimum ét tidspunkt i deres liv spillet fodbold, de fleste endda i en klub. Vi har alle drømt om at blive ligesom Martin. Men det lykkes kun for en promille. Jeg besluttede mig for at finde ud af, hvorfor det blev Martin, der blev stjerne, og ikke mig, siger Anthony Tullberg.

Anthony Tullberg taler bl.a. med Zlatan Ibrahimovic om livet som professionel fodboldspiller.

Et kig ind bag tæppet
Filmen er et kig ind bag tæppet i en professionel fodboldverden, som vi ikke har oplevet den tidligere. Anthony Tullberg havde som professionel fodboldspiller en karriere, som - ifølge ham selv - burde have været meget mere glorværdig, end tilfældet var. Han nåede aldrig til en topklub og spillede kun sjældent for mere end 1.000 mennesker.

Når han så på Martin Laursen, så Anthony til sin store ærgrelse, at han, som professionel på topniveau, hver uge spillede foran titusundvis af dedikerede fans i både Italien og senere England. Anthony udfordrer sig selv ved at spørge Martin Laursen: Hvorfor var det dig, der blev stjerne, når det burde have været mig?

”Me, Myself & Martin Laursen” er en film, der på modig vis forsøger at forstå, hvem Martin Laursen er, både som menneske og som fodboldspiller. Han graver dybt i Martins karriere og taler om Martin Laursens styrker og svagheder med mange af hans tidligere kolleger og trænere – bl.a. Michael Laudrup, Paolo Maldini, Morten Olsen, Carlo Ancelotti, Martin Jørgensen, Zlatan Ibrahimovic, Andriy Shevchenko, Andrea Pirlo og mange andre af de største stjerner fra fodboldens absolutte top.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}