”Voice” på TV 2 hver lørdag

”Voice - Danmarks største stemme” har premiere på TV 2 lørdag 26. november kl. 20.00.

De fire coaches i "Voice - Danmarks største stemme" er (fra venstre) Steen Jørgensen, Lene Nystrøm, Sharin Foo og L.O.C. (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard / TV 2)


Netop nu er der fuld gang i optagelserne af den danske udgave af tv-fænomenet ”Voice”, som har haft kæmpe succes i Holland og USA med stjerner som blandt andre Christina Aguilera og Cee-Lo i coachstolene.

Den danske version ”Voice - Danmarks største stemme” indtager tv-skærmene fra lørdag 26. november kl. 20.00 på TV 2 med fire store danske musikere som coaches, nemlig Steen Jørgensen, Lene Nystrøm, Sharin Foo og L.O.C.

Lige nu består opgaven for de fire coaches i at lukke øjnene og lytte. I showets ”blindtests” handler det nemlig om udelukkende med høresansen at finde frem til de ti sangere, som de hver især ønsker at coache videre i showet. Og det er et svært valg, for niveauet er ekstremt højt blandt de i alt 120 sangere, som efter en benhård pre-casting har fået mulighed for at synge for de fire coaches.

- Jeg synes, det er utroligt spændende at lytte til alle de håbefulde stemmer til showets ”blindtests”, hvor vi sidder med ryggen til. Det er ganske fascinerende, hvilke billeder der danner sig inde i hovedet ved lyden af en stemme, og hvor sjældent disse billeder stemmer overens med virkeligheden, fortæller Sharin Foo.

L.O.C. leder efter en spændende stemme:

- Kriteriet for en spændende stemme er i min bog, at man skal fremprovokere en eller anden følelse i mig. Og det er vel nærmest et flyvsk begreb. Så det handler for mig om at finde grænsen mellem, ”det her lyder fedt”, og ”jeg bliver simpelthen nødt til at se den, der synger nu.”

Optagelserne til ”Voice - Danmarks største stemme” foregår i den gamle flyvestation i Værløse, hvor en hangar efter gennemgribende istandsættelse nu danner rammen om hele ”Voice”-universet. Morten Resen er værten, der skal guide seere, sangere og coaches gennem showet.

”Voice - Danmarks største stemme” sendes fra 26. november hver lørdag kl. 20.00 på TV 2.