”Voice – Danmarks største stemme” inviterer til online-audition

TV 2 inviterer alle danskere til audition på v.tv2.dk, hvor man kan teste sin stemme, indspille en sang og få chancen for at folde stemmen ud foran hele Danmark. Det er første gang i Danmark, at man kan deltage i audition via nettet i forbindelse med et underholdningsprogram.


Arbejdet med at finde Danmarks største stemmer til TV 2s nye underholdningsprogram, ”Voice – Danmarks største stemme”, er gået i gang, og nu inviteres alle Danmarks største stemmer til at deltage i en online-audition, der begynder i dag på v.tv2.dk.

Under sloganet ”De bedste finder de næste bedste” vil fire store etablerede sangsolister gennem programmet udvælge og coache den næste generation af sangere frem mod den store live-finale, så de får de bedste muligheder for at etablere sig i musikbranchen.

- De mange dygtige og hårdtarbejdende sangere, der sidder derude, skal ikke tøve ét sekund med at gå ind og deltage i vores audition på nettet, for det her er en kæmpe chance for at folde potentialet ud i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste kunstnere, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Prøv lykken på nettet
v.tv2.dk kan man fra i dag teste sin stemme, indspille en sang og få chancen for at folde potentialet ud foran hele Danmark, hvis man deltager i audition senest 27. september 2011. Når man har indspillet en sang, kan man dele den med vennerne på Facebook og få sine venner til at give karakter for indsatsen.

Bag de fire coaches står vært Morten Resen klar til at styre slagets gang. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

v.tv2.dk kan brugerne løbende følge de højest vurderede, mest kommenterede og mest sete sange eller ganske uforpligtende prøve sin egen stemme af og se hvor god en score, man kan opnå.

Bag de fire coaches står vært Morten Resen klar til at styre slagets gang. I første omgang i forbindelse med den store online audition.

- Jeg har set programmet fra USA og Holland, og det er et superfedt show, der jo – i modsætning til andre underholdningsprogrammer - forudsætter, at man kan synge røven ud af bukserne. Det bliver stort, siger Morten Resen.

Premieredatoen og navnene på de fire coaches i ”Voice – Danmarks største stemme” offentliggøres senere.