”Vild med dans” trækker igen millionpublikum til skærmen

Fredagens sæsonpremiere på ”Vild med dans” blev set af 1.149.000 danskere – samme premiereniveau som de seneste år.

Værtsparret ved dette års "Vild med dans" er endnu en gang Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller. (Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2)


”Vild med dans” er fortsat en kær og meget populær efterårstradition hos danskerne. Det står klart efter fredagens sæsonpremiere, som blev set af 1.149.000 danskere.

Det er det samme niveau som gennemsnittet for årene 2005-2010, hvor ”Vild med dans” er sendt fredag klokken 20.00 og set af 1.153.000 ved sæsonpremieren.

Samtidig var vurderingen af ”Vild med dans” høj – nemlig 4,0 på en skala fra 1 til 5. Blandt de 21-50-årige så 413.000 med, og sharen i denne målgruppe var 43 procent.

-Det er altid med stor respekt, at vi sender vores kronjuvel ”Vild med dans” på gulvet. I et tv-billede med konstant stigende konkurrence og med et utal af muligheder for at skrue den perfekte tv-aften sammen har man som afsender af en klassiker altid den udfordring, at nyhedsværdi og forandring frister. Derfor er det med stor stolthed og glæde, at vi i fredags endnu engang formåede at samle Danmarks største fællesskab foran Danmarks største dansegulv, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

-Vi har arbejdet på at give seerne et friskt, nyt og intenst ”Vild med dans”, og med premiere-seertallene ser det ud til, at det var præcis dét, danskerne ville se. Det er fantastisk og giver hele holdet præcis den gejst, der skal til for at gøre det endnu bedre på fredag. For nu skal der danses om kap.

DR1-programmet ”Skjulte stjerner”, der blev sendt samtidig med ”Vild med dans”, blev set af 586.000 blandt alle danskere og af 259.000 blandt de 21-50-årige.