Dans på TV 2 hele efteråret

’Den vildeste danser’ med dansekaptajnerne Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY fredag 7. august klokken 20.00. (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)

’Den vildeste danser’ med dansekaptajnerne Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY fredag 7. august klokken 20.00. (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)

TV 2s nye danseprogram, 'Den vildeste danser', får premiere fredag 7. august og har stor livefinale fredag 25. september. Fredagen efter, 2. oktober, er der sæsonpremiere på 'Vild med dans' med finale i december.

TV 2 er vild med dans - så vild, at vi hver fredag fra 7. august og helt ind i december har dans på programmet - for hele familien.

Vi lægger ud med et helt nyt danseformat, 'Den vildeste danser', hvor de tre dansekaptajner Mille Gori, Silas Holst og Sonny Fredie Pedersen er på jagt efter de mest passionerede og talentfulde dansere fra hele Danmark.

I de første fire programmer, der blev optaget før coronakrisen, er der auditions. Publikum bestemmer, hvilke dansere der går videre til udvælgelsen, og i udvælgelsen skal de tre dansekaptajner beslutte sig for, hvilke tre dansere/par/grupper de hver især vil have med til liveshows.

Christopher Læssø og Christiane Schaumburg-Müller er værter på TV 2s nye danseprogram ’Den vildeste danser’. (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)

Christopher Læssø og Christiane Schaumburg-Müller er værter på TV 2s nye danseprogram ’Den vildeste danser’. (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)

Der er fire liveshows i alt, hvor sidste show, fredag 25. september, er finaleshowet. Vinderen kan se frem til 100.000 kroner, en optræden i 'Vild med dans' - og ikke mindst titlen som 'Den vildeste danser'.

- Vi glæder os så meget til at tage dansen et helt nyt sted hen, og 'Den vildeste danser' bliver et friskt pust fredag aften. Det bliver både sjovt og festligt, og så formår de dygtige og dedikerede dansere i den grad at tage os med rundt i hele følelsesregistret. Vores tre dansekaptajner kommer med hver deres baggrund, men med samme kæmpe passion. De lever og ånder dans og investerer på legesyg manér alt af dem selv, når de skal guide og træne hver sit hold af dansere frem mod finalen, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør, TV 2.

Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør, TV 2. (Foto: Michael Langhoff / TV 2).

Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør, TV 2. (Foto: Michael Langhoff / TV 2).

'Vild med dans' i oktober

Når vi har kåret 'Den vildeste danser', overtager 'Vild med dans' fredagene med sæsonpremiere 2. oktober - lidt senere end normalt på grund af coronakrisen:

- Covid-19 har rykket alle vores underholdningstilbud til senere end planlagt, og antallet af fredage er jo rimelig konstant. Vi har ikke ønsket at sende 'Den vildeste danser' og 'Vild med dans' samtidig, så derfor går der et par uger mere end normalt, før vi er klar til Danmarks modigste dansere. Til den tid er vi nok også et sted, hvor vi dels er blevet eksperter i at producere på trods af corona og dels kan invitere masser af festlige publikummer i studiet, siger Thomas Richardt Strøbech.

Den lidt senere opstart betyder, at TV 2 for første gang får en 'Vild med dans'-sæson, der strækker sig helt frem til juleferien, men det bekymrer ikke redaktøren. Tværtimod:

- Jeg har en god fornemmelse af, at december og 'Vild med dans' kommer til at klæde hinanden rigtig godt. Det bliver nok en mere intim finale i år, for lige nu ligger det ikke i kortene, at vi kan samle over 3.000 mennesker i en fyldt arena. Så der skal tænkes kreativt og anderledes. Men det er redaktionen heldigvis eksperter i – og med julen lige for døren til finalen vil det helt sikkert inspirere til en finale, som vi aldrig har set den før, siger Thomas Richardt Strøbech.

Læs mere om 'Den vildeste danser' her. (link til presskit)

'Den vildeste danser' får premiere fredag 7. august på TV 2 og TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Foto 1
26. juli 2022

Historisk stort Tour de France på TV 2

Historisk stort Tour de France på TV 2
518P Ikon PLAY
22. juli 2022

Danmarks største digitale krænkelsessag bliver foldet ud i den nye dokumentarserie '518 piger'

Danmarks største digitale krænkelsessag bliver foldet ud i den nye dokumentarserie '518 piger'
Det Sidste Ord Povl Dissing (2)
21. juli 2022

Povl Dissing i 'Det sidste ord'

Povl Dissing i 'Det sidste ord'

Billede {0} af {1}