Udenrigspolitisk top-duel på TV 2 NEWS

Udenrigsminister Lene Espersen (K) og SF-formand Villy Søvndal mødes til debat om dansk udenrigspolitik.


Danmarks udenrigspolitik får for første gang i valgkampen en meget fremtrædende plads, når TV 2 NEWS søndag 11. september klokken 19.25 holder duel mellem den nuværende udenrigsminister Lene Espersen (K) og den mulige udenrigsminister i en regering under Helle Thorning-Schmidts ledelse, SF’s formand Villy Søvndal.

Værten på NEWS-debatten bliver Martin Krasnik, der til daglig er vært på TV 2 NEWS’ roste udenrigsmagasin ”Ellemann|Lykketoft”.

Martin Krasnik er vært på den udenrigspolitiske duel på NEWS. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2).

- Det er en stor glæde, at det er lykkedes for NEWS at samle de to mest fremtrædende politikere på udenrigs-området fra både rød og blå blok til en debat om, hvorvidt dansk udenrigspolitik skal ændres efterfolketings valget 15. september, siger kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS, og fortsætter:

- Martin Krasnik brænder for udenrigsområdet, og han vil være mand for at gå efter klare svar på de udenrigspolitikere udfordringer, som venter Danmark i de kommende år.

Mødet mellem Espersen og Søvndal har været forsøgt arrangeret af medier og vælgerforeninger tidligere i valgkampen, men først med udenrigsduellen på TV 2 NEWS er mødet kommet i kalenderen.