TV 2-værter gjorde rent bord

TV 2-værter hentede alle tre værtspriser, da Billed-Bladet fredag aften holdt sin store TV-GULD-fest.

"Årets stjerneskud 2009", Ida Wohlert, sammen med sin makker i "Go' morgen Danmark", Morten Resen, der i øvrigt var nomineret i kategorien "Årets mandlige tv-vært". (Foto: Isak Hoffmeyer)


Der stod TV 2 på alle tre værtspriser, da Billed-Bladet fredag aften uddelte priser til Danmarks bedste tv-værter ved en stor gallafest på Hotel D’Angleterre. Og aftenens priser var samtidig et skulderklap til fornyelsen af TV 2s populære magasinprogrammer ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark”.

Den nyeste af ”Go’ morgen Danmarks”s værter, Ida Wohlert, blev af Billed-Bladets læsere kåret som ”Årets stjerneskud 2009” blandt alle nyere værter på danske tv. Ida Wohlert afløste i sommeren 2009 Cecilie Frøkjær som vært på TV 2s morgenprogrammer.

Johannes Langkilde blev kåret til "Årets mandlige tv-vært". (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Prisen for ”Årets kvindelige vært” tilfaldt Michèle Bellaiche, der er fast vært på ”Go’ aften Danmark”, og som har været med i programmet gennem fornyelsen i de seneste år.

Den tredje værtspris gik til TV 2|NYHEDERNEs Johannes Langkilde, der blev hædret som ”Årets mandlige tv-vært”. Johannes Langkilde deltog i øvrigt i underholdningen under TV-GULD-festen, hvor han spillede piano under middagen.

- Gode værter er afgø-rende, når tv-program-mer skal fungere optimalt på skærmen - uanset om det er nyhedsudsendelser, underholdning eller magasinprogrammer, der skal præsenteres for seerne. Derfor er jeg superstolt og glad, hver gang TV 2s værter modtager priser, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke, og fortsætter:

Michèle Bellaiche blev kåret til "Årets kvindelige tv-vært". (Foto: Isak Hoffmeyer / TV 2)

- I dag glæder jeg mig også over opbakningen til ”Go’ morgen Danmark”- og ”Go’ aften Danmark”-værterne, der har været med til at gennemføre den succesfulde fornyelse af programmerne – en fornyelse, der bl.a. har betydet, at ”Go’ morgen Danmark” i 2009 fik 16 procent flere seere end i 2008 og endnu større vækst blandt yngre danskere.

Aftenens sidste pris, Billed-Bladets TV-GULD på 100.000 kroner, tilfaldt DR2-dokumentaren ”Dagbog fra midten”, der er tilrettelagt af Christoffer Guldbrandsen.