Ti kendte klar til ”Vild med dans”

Når ”Vild med dans” er tilbage på TV 2 fra fredag 7. september klokken 20.00, er der garanti for ti vilde forvandlinger.


Sportsfolk, skuespillere, musikere og en tv-vært. Årets ti kendte i ”Vild med dans” er nu fundet og kan se frem til et vildt eventyr ind i en hel ny verden, når værterne Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming byder velkommen til niende sæson af ”Vild med dans”.

De ti kendte, som seerne kan glæde sig til at se på Danmarks mest populære dansegulv, er de tre skuespillere Camilla Bendix, Thomas Bo Larsen, Louise Mieritz, tv-vært Joakim Ingversen, håndboldspillerne Lars Rasmussen og Louise Svalastog Spellerberg, golfspilleren Monica Christiansen, de to sangere Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen samt svømmeren Jeanette Ottesen Gray.

- Hvert år bliver vi spurgt, om vi laver ”Vild med dans” igen - og hvert år er svaret, at det gør vi, så længe seerne elsker programmet, og vi fremfor alt kan præsentere et værdigt hold af danske stjerner, der har modet til at gå på gulvet og ind i den forvandlingskugle, som ”Vild med dans” også er. For ”Vild med dans” kan trylle. Programmet er uofficiel danmarksmester i at flytte vores fordomme omkring den enkelte deltager og deres potentiale. Og når jeg kigger på årets hold, skulle jeg mene, at vi stiller i absolut stærkeste opstilling. Fælles for de ti er, at de alle har udtalt, at de deltager for at vinde. Det er ”Vild med dans” i topform på vej på det vildeste eventyr, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Tre nye professionelle dansere
Til ti kendte danskere hører naturligvis også ti topprofessionelle dansere, og i år kan vi præsentere både gengangerne, helt nye og tilbagevendte dansere, nemlig Michael Olesen, Mie Moltke, Silas Holst, Claudia Rex, Malene Østergaard, Mads Vad, Thomas Evers Poulsen, Karina Frimodt, Ronnie Handskemager og Marc Christensen. Malene Østergaard, Ronnie Handskemager og Marc Christensen er med i ”Vild med dans” for første gang. Malene, som bor i Los Angeles, kommer fra en karriere som latindanser, mens de tidligere konkurrencedansere Ronnie og Marc nu underviser i både standard- og latindans. ”Vild med dans”-veteranerne Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen er tilbage efter en sæsons pause.

Første arbejdsdag i dag
I dag, mandag 13. august, mødes alle ti par for første gang til det, man kan kalde deres første fælles arbejdsdag. Det er nemlig i dag, at traileren til programmet optages, og her får de ti kendte for første gang en idé om, hvad der venter dem fra 7. september og – måske – helt frem til fredag 9. november, hvor der er finale.