Thomas Bo Larsen bliver i ”Vild med dans”

Den skadede skuespiller Thomas Bo Larsen måtte mandag trække sig fra ”Vild med dans”, men nu har han fundet en stand-in.

Thomas Bo Larsen og Mie Moltke. (Foto: Isak Hoffmeyer / TV 2)


Det var en ærgerlig Thomas Bo Larsen, der mandag kunne fortælle, at han ikke længere kan deltage i TV 2s store fredagsunderholdningsshow ”Vild med dans” på grund af en knæskade - og det var inden, han overhovedet havde været på gulvet for at vise sin første dans. Men selv om skuespilleren ikke længere kan danse med i programmet, kan seerne alligevel glæde sig til at se meget mere til Thomas i ”Vild med dans”.

Thomas har nemlig foreslået en stand-in, som kan danne par med Mie Moltke, og som Thomas skal være mentor for lige så længe, det er nødvendigt. Det drejer sig om det fremadstormende boksetalent fra den bokseklub, som Thomas Bo Larsen holder til i, 21-årige Anders Krogh Jørgensen fra Gladsaxe Bokseklub.

- Jeg synes bare, det var en rigtig god ide. Jeg kunne ikke få en bedre stand-in end Anders, siger Thomas Bo Larsen.

Det er første gang i ”Vild med dans”-historien, at en deltager ikke har kunnet danse i premiereprogrammet.

- Vi syntes, det var utrolig ærgerligt for både seerne og Thomas – og selvfølgelig også for Mie, der lige er kommet tilbage efter et års barsel og havde glædet sig til at danse. Derfor overvejede vi Thomas’ forslag om en stand-in. Meningen er, at Thomas skal være med hele vejen og støtte sin stand-in, om man så må sige. Seerne får altså både glæde af det nye par, Anders og Mie, og af Thomas Bo Larsen, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

21-årigt boksetalent fra Gladsaxe
Anders Krogh Jørgensen har bokset i syv et halvt år og træner fem dage om ugen. Dansetræning har han derimod ikke haft noget af, og det er med både spænding og ydmyghed, at han tager imod udfordringen.

- Jeg gør det for at hjælpe Thomas. Det er fuldstændig nyt for mig, og jeg har aldrig tidligere fulgt med i ”Vild med dans”, siger Anders Krogh Jørgensen.