Skal du med til Danmarks største privatfest?

Vært Martin Høgsted tager for andet år i træk imod de festglade ZULU-fans. (Fotos: Rasmus Weng Karlsen / TV 2)

Torsdag 7. april er du inviteret til Danmarks største privatfest - der er nemlig 'ZULU Awards 2016', og festen sendes direkte på TV 2 ZULU fra Forum i København!

Mick Øgendahl kommer. Dybvad kommer. Stephania Potalivo kommer. Christopher kommer. Medina kommer. Gilli kommer. S!vas kommer. Djämes Braun kommer. Emil Stabil kommer. The Minds of 99 kommer. Ja, alle dine venner kommer! Og det håber vi også, du gør, når TV 2 ZULU ruller den røde løber ud foran Forum i København for at holde Danmarks største privatfest, 'ZULU Awards 2016'. Værten kender du også. Han hedder Martin Høgsted og er for andet år i træk den, der tager imod alle festglade ZULU-fans:

- Det bliver så fedt! En privatfest er den bedste måde at feste på! Du er sammen med alle dine venner, det er hyggeligt, og du har det rart. Når du går ud i byen, så spredes alle, men til en privatfest er det bare på med den gode musik sammen med de mennesker, du holder af. Ja, jeg glæder mig, siger Martin Høgsted, der under festen vil forsøge at være så usynlig som mulig:

- En god vært skal holde sin kæft ind imellem og lade andre komme til. Det er i hvert fald min plan i Forum. At skabe de bedste rammer for en dejlig aften. Og så at drikke mig stiv. Jeg har ikke haft en friaften siden sidste 'ZULU Awards', siger Martin Høgsted, der for et år siden lige var blevet far for første gang.

Martin Høgsted: - En god vært skal holde sin kæft ind imellem og lade andre komme til. Det er i hvert fald min plan i Forum.

Stem på dine vindere - også under festen
Selv om 'ZULU Awards 2016' er Danmarks største privatfest, så er det også årets fedeste awardshow, hvor vi hylder de kunstnere, der i det forgangne år har gjort sig fortjent til at vinde en af de eftertragtede ZULU-awards.  Der er 12 kategorier i alt, og som altid er det dig, der bestemmer, hvem af de nominerede der fortjener at vinde. Du kan stemme via zuluawards.dk - og som noget nyt er det i år muligt at stemme under hele showet. 

ZULU overrasker de nominerede
Fra i dag, mandag 14. marts, og ugen ud vil TV 2 ZULU overraske alle nominerede i de 12 kategorier på alle mulige måder. Hvordan det foregår, kan du følge på Facebook, Twitter og Instagram - vi bruger hashtagget #zuluawards.

Køb din billet nu
Skal du med til Danmarks største privatfest, så skal du selvfølgelig have en billet.
Den kan købes her

-------------

'ZULU Awards 2016' sendes direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY torsdag 7. april fra kl. 21.00.

'ZULU Awards 2016 - rød løber' sendes direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY torsdag 7. april fra kl. 20.25.