Lucas "Bubzkji" Andersen er 23 år, og han har været professionel Counter-Strike-spiller siden 2015. I 2022 sætter han karrieren som professionel Counter-Strike-spiller på pause for at blive ekspert under TV 2s dækning. (Foto: Astralis Group)

Lucas "Bubzkji" Andersen er 23 år, og han har været professionel Counter-Strike-spiller siden 2015. I 2022 sætter han karrieren som professionel Counter-Strike-spiller på pause for at blive ekspert under TV 2s dækning. (Foto: Astralis Group)

PLAY og ZULU styrker Counter-Strike-dækningen med ny ekspert, der både er kendt i Danmark og internationalt

31. januar 2022;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

Den nuværende Astralis-spiller Lucas “Bubzkji” Andersen sætter karrieren som professionel Counter-Strike-spiller på pause for at blive en del af TV 2s stærke hold af eksperter på dækningen af Counter-Strike.

TV 2 Sportens tætte dækning af Counter-Strike på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU er blandt andet kendetegnet ved holdet af meget vidende og markante eksperter, der alle har en baggrund i miljøet. Eksperterne tæller allerede Andreas "JERN" Thomsen, Mads "MSA" Aagurd, Nicolai "torben" Amorim og Jacob "Pimp" Winneche.

Og nu får TV 2s Counter-Strike-hold tilgang af en stærk ekspert, der er kendt i både Danmark og udlandet, nemlig den nuværende Astralis-spiller Lucas “Bubzkji” Andersen. Han sætter karrieren som professionel Counter-Strike-spiller på pause for at blive en del af TV 2s ekspertkorps.

- Vi er meget glade for, at Lucas “Bubzkji” Andersen bliver en fast del af TV 2s Counter-Strike-dækning. Lucas er et særdeles kompetent supplement til vores kommentatorhold, og som tidligere Astralis-spiller – og en af sin generations store talenter på den professionelle scene – kommer han med en unik viden og indsigt om den professionelle scene. Derfor mener vi, Lucas kan være med til at løfte vores dækning yderligere, siger teamchef på TV 2 SPORT Mikael Viuff Hansen, der er overordnet ansvarlig for TV 2s E-Sport-dækning.

Mikael Viuff Hansen fortsætter:

- Det er ikke nogen let disciplin at formidle en sportsgren som Counter-Strike, men vi så allerede i efteråret 2021 – da Lucas var gæst i vores studie – at han formår at komme ud over rampen med sin viden og gøre Counter-Strike forståeligt og medrivende for seerne på PLAY og ZULU. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til, at Lucas tager plads i kommentatorboksen.

Professionel Counter-Strike-spiller siden 2015
Lucas "Bubzkji" Andersen er 23 år, og han har været professionel Counter-Strike-spiller siden 2015. Han har i flere år været betragtet som et af de store, lysende talenter og stjerneskud på Counter-Strike-scenen efter sin tid på hold som Team Fragsters og ikke mindst Tricked – en af Danmarks største talentfabrikker inden for Counter-Strike.

TV 2 PLAY- og TV 2 ZULU-seerne får for første gang glæde af Lucas "Bubzkji" Andersen i kommentatorstolen i dagene 3.-6. februar i forbindelse med nemlig turneringen BLAST Premier Spring Groups. (Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix)

TV 2 PLAY- og TV 2 ZULU-seerne får for første gang glæde af Lucas "Bubzkji" Andersen i kommentatorstolen i dagene 3.-6. februar i forbindelse med nemlig turneringen BLAST Premier Spring Groups. (Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix)

Lucas "Bubzkji" Andersen fik i 2020 sit internationale gennembrud på holdet MAD Lions, og senere samme år blev han hentet til Astralis, hvor han har befundet sig siden.

- Det er sjovt, hvor stærkt det nogle gange kan gå. For få måneder siden sad jeg i Stockholm, hvor jeg sammen med Astralis kvalificerede mig til min første Major, og i dag kan vi annoncere et samarbejde i 2022, som jeg glæder mig rigtig meget til at springe ud i, siger Lucas ”Bubzkji” Andersen og fortsætter:

- Efter at jeg havde kommenteret min første kamp som gæstekommentator for nogle måneder siden, kunne jeg mærke, at jeg var meget tændt på at dykke mere ned i kommenteringen af Counter-Strike. Det er der skabt mulighed for, og jeg er spændt på de nye udfordringer.

- Heldigvis trives jeg godt i nye udfordringer, og det hér bliver en af de større. Jeg har meget at lære, men heldigvis er der masser af erfaring og stærke kræfter til at guide mig som ny kollega på skærmen, siger Lucas "Bubzkji" Andersen.

Seerne får fornøjelsen af den nye ekspert, når han i dagene 3.-6. februar dækker sin første turnering på TV 2 i 2022 – nemlig turneringen BLAST Premier Spring Groups, der sendes på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

 

 

Billede {0} af {1}