Sarah ny vært på "Vild med dans"

Den 29-årige model og skuespiller Sarah Grünewald skal sammen med Claus Elming stå i spidsen for "Vild med dans” på TV 2 til efteråret.

Sarah Grünewald bliver ny vært i "Vild med dans". (Fotos: Carsten Andersen / TV 2)

TV 2 har været vidt omkring i jagten på den helt rigtige til jobbet som Claus Elmings medvært i efterårets "Vild med dans". Det er den tiende sæson af showet, som kan tælles blandt de mest succesfulde underholdningsprogrammer i mange år, og værtsrollen er dermed et par pænt høje stilletter at fylde.

- Jeg er meget ydmyg over for opgaven. Når man siger ja til at medvirke i en stor og længerevarende produktion som "Vild med dans", bliver man medlem af en lille familie. Jeg glæder mig til at se, hvordan de kendte nydansere udvikler sig, og jeg glæder mig til den forløsning, det må være, når hvert program er færdigt, og alle har ydet det, de kan. Jeg tror, der er en vild energi, siger Sarah Grünewald, som hidtil har fulgt "Vild med dans" som seer.

- "Vild med dans" favner bredt. Dans er i det hele taget glæde, musik og kærlighed - og alle tre dele er vigtige for mig, siger Sarah Grünewald, som selv nyder at danse og tidligere har gået til jazzballet, hiphop og disko.

Værtsparret i efterårets jubilæumssæson af "Vild med dans", Claus Elming og Sarah Grünewald.

Positiv energi, professionalisme og stor kærlighed til programmet
Hos TV 2 er underholdningschef Gitte Madsen glad for at kunne præsentere den nye ”Vild med dans”-vært:

- At få lov til at spille en af de bærende roller i det eventyr, som "Vild med dans" er, kræver sin prinsesse. Det skulle man i hvert fald tro. Men vi har ledt efter en kvindelig klodshans, som kommer til at tage nationen med storm. En stor personlighed med stærk holdånd og en praktisk professionel tilgang til jobbet. En vært, som samtidig elsker dans, grin, fest og ballade, siger Gitte Madsen og fortsætter:

- I Sarah Grünewald har vi fundet en vaskeægte skønhed båret af positiv energi, professionalisme og stor kærlighed til programmet. Læg dertil en naturlighed og ro, som gør, at vi trygt overrækker hende nøglerne til balsalen sammen med Claus Elming.

29-årige Sarah Grünewald har arbejdet som model for bl.a. ”Dior”, ”FORREST AND BOB” og Dr. Hauschka. ”Vild med dans” bliver ikke Sarahs første optræden på tv. Hun har været vært på ”Zulus Store Datingshow”, og til efteråret kan hun opleves på Zulu i comedy-serien ”Tomgang” sammen med Mick Øgendahl.