"Vild med dans" er årets tv-program

TV 2s underholdningssucces ”Vild med dans” hædres op til jubilæum – TV 2-værter fik priserne for bedste mandlige og kvindelige tv-vært.

Vinderne af "Vild med dans" 2012, Claudia Rex og Joakim Ingversen, fotograferet under sidste års semifinale. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Der stod TV 2 på priserne for Danmarks bedste tv-program og for bedste mandlige og kvindelige tv-vært, da Billed-Bladet uddelte hæder til dansk tv ved en stor gallafest på Hotel d’Angleterre i København. Vinderne er fundet af bladets læsere.

Vinderen af prisen for ’årets tv-program’ blev TV 2s fredagsunderholdningssucces ”Vild med dans”. Programmet står over for sin jubilæumssæson i efteråret 2013 – udgave nummer ti – med et nyt værtspar, Sarah Grünewald og Claus Elming.

- Programmet er en af Danmarks største danske underholdningssucceser i nyere tid, og ”Vild med dans” er et fantastisk format, fordi programmet dybest set handler om personlig udvikling. Programmet har gjort det muligt for seerne at leve sig ind i det eventyr, hvor nydansere viser, at de kan mestre discipliner, de ikke troede, når de giver den en skalle, siger TV 2s programchef, Sune Roland Jensen.

Mikkel Beha Erichsen er for tredje år i træk kåret til 'årets mandlige tv-vært' og modtog TV-Guld-prisen i denne kategori. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Værtspriser til Mikkel Beha Erichsen og Ibi Støving
Også to TV 2-værter fik TV-Guld. For ’årets mandlige tv-vært’, Mikkel Beha Erichsen, var det endda tredje år i træk, han fik denne pris af Billed-Bladets læsere.

- Uanset hvilket program Mikkel Beha Erichsen står i spidsen for, løfter han opgaven perfekt. Jeg glæder mig til, at vi til efteråret også skal møde ham i TV 2s primetime i programserien ”Mestrenes mestre”, siger Sune Roland Jensen.

Han glæder sig over de mange nomineringer til TV 2s ”Go’ morgen Danmark”- og ”Go’ aften Danmark”-værter - og over prisen til Ibi Støving som ’årets kvindelige tv-vært’:

- Nomineringerne og priserne er også et fantastisk skulderklap til et program, som sendes hver dag året rundt. ”Go’ morgen Danmark”-folkene er i sandhed tv-branchens maratonløbere, og jeg er fuld af respekt for og beundring over for den præstation, som Ibi Støving, Mikkel Beha Erichsen og resten af holdet bag programmerne leverer hver eneste dag, siger Sune Roland Jensen.

DR-værten Thomas Skov Gaardsvig fik prisen som ’årets stjerneskud’, mens DR-dokumentaren ”Min barndom i helvede” fik TV-Guld-prisen for bedste dokumentar. Herudover blev der givet ærespriser til Lise Nørgaard og Bent Fabricius-Bjerre.