Power-weekender på TV 2 til efteråret

Lørdagssuccesen ”Voice” kommer i en ny sæson til efteråret. Sammen med ”Vild med dans” er der hermed store underholdningsprogrammer på TV 2 både fredag og lørdag aften.

"Vild med dans"-vinderne i efteråret 2011, Sophie Fjellvang-Sølling og Silas Holst. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)


Seerne kan glæde sig til power-weekender på TV 2 til efteråret med store underholdningsprogrammer både fredag og lørdag. TV 2s store sangkonkurrence for sangere med et særligt talent, ”Voice”, vender tilbage, og samtidig er TV 2 klar med nye sæsoner af den populære fredagsunderholdning ”Vild med dans” og ”Live fra Bremen”.

- ”Voice” beviste klart i sin første sæson, at det er muligt at samle mange danskere foran fjernsynet lørdag aften, og programmet er den mest sete lørdagsunderholdning på dansk tv siden 1999. Det er noget af en bedrift, og nu sætter vi trumf på, når vi med både ”Vild med dans” og ”Voice” giver danskerne tv-underholdning i høj kvalitet to dage i træk i samme sæson. En del af opgaven for Danmarks Største Fællesskab er netop at give seerne store tv-oplevelser, og dans og sang på TV 2sk er rigtig gode shows at samles om, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

”Vild med dans” er et af Danmarks allerstærkeste tv-programmer, og showet har siden 2005 haft høje millionseertal fredag aften uanset konkurrencen fra andre kanaler.

Kim Wagner blev kåret som vinder af ”Voice – Danmarks største stemme”. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Positive reaktioner og mange seere
”Voice - Danmarks største stemme” havde 953.000 seere i gennemsnit i første sæson, og 1,3 mio. danskere så med, da den første vinder af ”Voice”, Kim Wagner, blev fundet.

For TV 2 har det været afgørende, at ”Voice - Danmarks største stemme” markant løftede kanalens seertilslutning lørdag aften, og det lykkedes til fulde. Seernes reaktioner har herudover været positive på grund af programmets fokus på det ægte talent og ikke kun på virvaret omkring mere eller mindre skæve karakterer. Omgangstonen og stemningen i programmet er også blevet vurderet positivt.

Siden afslutningen i februar på første sæson af ”Voice - Danmarks største stemme” har TV 2 arbejdet på en ny ”Voice”-sæson, hvor programmerne videreudvikles.

- ”Voice” har rendyrket fokus på stemmen og på musikalsk talent, og missionen om at præsentere nye danske stjerner for seerne lykkedes til fulde. Da vi nåede finalen, stod vi med fire deltagere, som alle sammen kunne udkomme med en plade, de selv havde skrevet tekst og musik til – det viser noget om kvaliteten. Som program løftede ”Voice” niveauet i genren væsentligt, og i den kommende sæson vil vi gøre programmerne endnu bedre, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

TV 2 vil bl.a. via tv2.dk løbende fortælle nyheder om ”Voice” og om mulighederne for at blive Danmarks største stemme. TV 2 har endnu ikke fastsat en premieredato for den nye sæson af ”Voice - Danmarks største stemme”, ligesom programmets coaches ikke er udpeget endnu.


--------------------


Læs også:

Sådan kan du komme med i "Voice"

Interesserede sangere kan ansøge om deltagelse i "Voice" via dette link.

Ny "Voice"-sæson bliver anderledes