Peter Ingemann udforsker fremtiden i ny serie på TV 2

I 'Fremtiden ifølge Ingemann' rejser Peter Ingemann med vanlig nysgerrighed, entusiasme og humor ind i fremtiden for at opleve, hvad der venter os. Det bliver med hjertet oppe i halsen, når en selvkørende bil kører ham rundt i Tokyo. (Fotos: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

I 'Fremtiden ifølge Ingemann' rejser Peter Ingemann med vanlig nysgerrighed, entusiasme og humor ind i fremtiden for at opleve, hvad der venter os. Det bliver med hjertet oppe i halsen, når en selvkørende bil kører ham rundt i Tokyo. (Fotos: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Mandag 13. august klokken 20.00 har TV 2 premiere på 'Fremtiden ifølge Ingemann'. I fire programmer undersøger Peter Ingemann, hvordan vores hverdag bliver i fremtiden.

- Min rejse ind i fremtiden giver et unikt smugkig på noget af alt det, der venter os, lokker den lune 45-årige jyske vært, der til daglig bor i Ry med sin hustru og parrets to piger.

Lige siden Peter var barn, har han været dybt betaget af fremtiden. Dengang fantaserede Peter om alt fra flyvende biler til robotter, der kunne tage sig af de sure, huslige pligter. Hos den nu 45-årige Ingemann er interessen for det, der venter, fortsat enorm. Men som far til to døtre har Peters perspektiv på fremtiden ændret sig. Fremtiden vil blive meget anderledes - og den vil både indeholde gode og dårlige ting. Og som han selv pointerer, er døtrenes morgendag vigtigere end alt andet.

Kloden rundt 
Med stort engagement og sin velkendte entusiasme opsøger Peter Ingemann ophavsmændene til forbløffende opfindelser, der allerede i dag former fremtiden. På egen krop tester den nysgerrige vært hidtil hemmelige prototyper og den nyeste teknologi, der vil revolutionere vores hverdag i årene, der kommer. Derfor rejser den populære vært verden rundt på jagt efter svar på, hvordan hverdagen vil tage sig ud, når Peters døtre er voksne kvinder.

Gennem den nysgerrige værts eventyr får vi et fascinerende smugkig på den hverdag, der venter os og ungerne 20-30 år fra nu.

No hands!
På turen rundt i verden går drengedrømme i opfyldelse for Peter: I Slovakiet ser han nærmere på en flyvende bil, som er en opfindelse, han ofte tænkte på som barn.

I Tokyo sætter han sig til rette i fremtidens bil. Og det med hjertet oppe i halsen, når vognen kører omkring på de trafikerede veje i den japanske hovedstad. For ingen har hænder på rattet - køretøjet er nemlig selvkørende. 

I programrækken rejser tv-værten Peter Ingemann verden rundt efter svar på, hvordan hverdagen kommer til at tage sig ud for almindelige mennesker, når Peters døtre er blevet voksne kvinder.

Kød i lange baner og fluer i suppen
I 2050 anslår FN, at vi vil være ni milliarder mennesker på kloden. Så hvordan søger vi for, at der er mad nok, uden at vi belaster klimaet yderligere?

Peter opsøger en hollandsk professor, der har opdyrket og spist verdenshistoriens dyreste burger. Fremtidens hakkedreng har aldrig været i nærheden af hverken stald eller slagteri. For med den nyeste genteknologi og knapt to millioner kroner har den hollandske professor skabt 200 gram oksekød i sit laboratorium. 

I Aarhus må Peter sande, at seksbenede skabninger vil finde vej til fremtidens spiseborde. Og Ingemanns ellers så velkendte smil stivner en smule, da han får serveret græshopper og melorm.

Grænseløs kærlighed og kunstig intelligens
I Amsterdam indser Peter, at par i fremtiden ikke længere behøver at være i nærkontakt for have sex. Ingemann har svært ved at holde masken, for han skal naturligvis teste den nye teknologi, der med internettets hjælp kan få elskede i det rette stød - selvom de er fysisk adskilte på tværs af verdensdele. 

Og i USA taler Peter med sexdukken ’Harmony’, der er udstyret med kunstig intelligens. Ingemann møder også manden, der har gjort det til sit livsværk at puste liv i dukkerne.

Kræfter som en superhelt
I Berkeley, Californien, er fremtid virkelighed i dag. Her ifører Peter sig et såkaldt exo-skelet, som giver værten udholdenhed som en superhelt. Peter har svært ved at skjule sin begejstring for det utrolige grej - og især, da han lærer, hvilke muligheder det fantastiske gear rummer for kørestolsbrugere. 

- Programmerne giver et unikt indblik i noget af det, der venter os. Og til mine døtre og alle andre kan jeg bare sige - glæd jer! Fremtiden er - på godt og ondt - endnu mere utrolig, end jeg gik og forestillede mig, siger Peter Ingemann.

Se trailer for 'Fremtiden ifølge Ingemann' herunder.

Billede {0} af {1}