På razzia med SKAT i ny reportage-serie på TV 2

I programmet ”Razzia – SKAT rykker ud” får danskerne for første gang mulighed for at følge SKATs arbejde på helt tæt hold.


I foråret følger TV 2 i en helt ny reportageserie medarbejdere fra SKAT, når de tager på uanmeldt besøg rundt omkring i landet. Det er første gang, et tv-hold får lov til at følge SKATs arbejde på helt tæt hold, og i programmerne kommer vi tæt på både de kriminelle og på deres ofre - de danskere, der er kommet i klemme og blevet snydt.
 
- I en tid, hvor der er grobund for mistillid, nidkærhed og sig-selv-nærmest i Danmark, tror jeg, et program som dette kan være med til at vise, at det ikke betaler sig at snyde fællesskabet i vores samfund. Så kommer SKAT og siger haps. Det er med til, at man tør lægge sine skattekroner i fælleskassen, og derudover er det bare elementært godt tv, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.

De seks programmer, der får titlen ”Razzia – SKAT rykker ud”, følger hver gang nye aktioner og områder, som SKAT har rettet spotlyset på. Det kan være biler, butikker, der omgår loven, eller anden form for snyd.
 
- Vi glæder os meget til at præsentere den nye reportageserie, hvor vi både får et indblik i, hvordan SKAT arbejder, når de tager ud på aktioner – og får et indblik i, hvad der foregår ude i landet, når det drejer sig om at efterleve SKATs regler og retningslinjer, siger TV 2-redaktør Lasse Bjerre.

Serien, der har premiere 28. april på TV 2, er en co-produktion mellem Metronome Productions og DocEye for TV 2.