Oh Land, Wafande og Joey Moebliver coaches i "Voice – junior"

De tre coaches er klar til at indtage de røde stole i "Voice – junior". Den store sangkonkurrence har premiere 4. april på TV 2.

"Voice – junior" har premiere på TV 2 fredag 4. april.

Som barn og ung i midten af 90’erne fandtes der ingen sangkonkurrencer, man kunne melde sig til, hvis man ville afprøve sit talent og få gode råd fra sine musikalske forbilleder.

Oh Land
Netop at det er børn og unge, som medvirker i "Voice", har været afgørende for, at både Oh Land og Joey Moe har sagt ja til at være coaches. Begge ville selv have meldt sig til programmet, hvis det havde eksisteret i deres yngre år.

- Jeg befinder mig rigtigt godt sammen med børn og unge. De har en umiddelbarhed over sig, og man kan ikke forudsige, hvad der vil ske. Formatet er meget rent og legesygt. Det handler om at have det sjovt med musik, siger Oh Land, der til daglig bor i New York, hvor hun har startet sit eget pladeselskab.

Den 28-årige sangerinde stod første gang på en scene, da hun var balletbarn på Det Kongelige Teater, men hun har altid kunnet lide at optræde.

- Jeg skrev sange som lille og var sur over, at jeg var for ung til at deltage i melodigrandprix, hvor man skulle være 16 år. Jeg er sikker på, at jeg ville have syntes, det kunne have været sjovt at stille op i "Voice – junior".

Oh Land har med de tre albums ('Fauna', 'Oh Land' og 'Wishbone') og sin kompromisløse, skæve pop slået sit navn fast på den internationale musikscene. Hun har bl.a. spillet på "Letterman Show" i USA og i Sydney Operahouse i Australien.

Det helt store gennembrud i Danmark kom med singlen ”Speak Out Now”, der var det mest spillede nummer på de danske radiostationer i 2012. Mange vil nok også kunne genkende nummeret, der er titelsangen i TV 2-serien ”Rita”.

Wafande (tv.), Oh Land og Joey Moe er coaches i "Voice - junior", der har premiere på TV 2 fredag 4. april.

Joey Moe
Sangerinden bliver flankeret af de to mandlige sangere Wafande og Joey Moe, når TV 2 begynder optagelserne til "Voice – junior", der får premiere på TV 2 om en lille måned.

Joey Moe kommer fra en særdeles musikalsk familie og optrådte med sang første gang som niårig på en hyttetur i 4. klasse.

- Men første gang, jeg stod på en scene, var, da en klassekammerat og jeg optrådte med nogle boyband-numre til juleafslutningen i 10. klasse. Musikalsk har jeg aldrig prøvet at coache nogen, men det er meget bekræftende for mig at være med i "Voice – junior". Hidtil har jeg bare koncentreret mig om det, der sker bag min egen hættetrøje. Det er fabelagtigt at kunne give noget videre til den aldersgruppe. De medvirkende er på den alder, hvor jeg begyndte, siger Joey Moe, der er meget glad for børn. Han har arbejdet i en klub på Amager.

Wafande
Også Wafande har i en årrække arbejdet som pædagogmedhjælper, og det kan måske komme ham til gode i "Voice – junior". Wafande bragte dancehall-genren til Danmark med sit hit 'Gi’ mig et smil”', og han ser frem til at sætte sig i den røde stol i "Voice – junior".

- Jeg glæder mig til min coachrolle i programmet og til arbejdet med den umiddelbare musikalitet, som man får med børn og unge. Rygtet siger, at talentmassen er stor, så det bliver super spændende med de første blindauditions i den kommende uge, siger Wafande.

Han er lige nu aktuel med det, der ligner endnu et stort hit fra Wafande og Donkey Sound - den nye single 'Django' ('Klar På Noget Dumt'). Wafande debuterede med singlen 'Gi’ mig et smil' for tre år siden og er senere på foråret klar med sit andet album 'Nyt Land'.