Nye programmer på Zulu

I næste uge springer foråret ud på TV 2 Zulu. Den lille sprælske kanal er klar med en nye sæsoner af populære "Brian Mørk Show", "Comedy Fight Club" og "Klovn" samt premiere på sketchshowet "De Nøgne".

TV 2 Zulu har i næste uge sæsonpremierer på en række velkendte programmer samt de helt nye sketch-show "De Nøgne" med bl.a. Thomas Warberg (billedet).

Der er massevis af gode grunde til at tænde for TV 2 Zulu, når der i næste uge er sæsonpremiere på velkendte danske programmer samt et helt nyt: "De Nøgne".

"De Nøgne" er Zulus nye, danske comedy-gave til seerne med nogle af drengene fra sidste års "Comedy Fight Club" - Thomas Warberg, Elias Ehlers og Steen "Nalle" Nielsen.

- Det er fantastisk at kaste sig ud i et eksperiment som "De Nøgne". "Comedy Fight Club" har været en stor succes for os både seertalsmæssigt, og fordi det har været et talentudklækningssted, hvor tre af de rigtig sjove nu har fået mulighed for at skabe deres eget sketchshow, siger Zulus programchef, Maiken Wexø, der også glæder sig meget til nye sæsoner af velkendte og succesrige Zulu-programmer.

Brian Mørk griller endnu flere gæster i grænselandet mellem løgn og latin i sit populære talkshow, "Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!". Blandt gæsterne er Rune Klan, Troels Lyby og Nikolaj Lie Kaas.

Den kommende uge byder også på Zulus helt egen "Comedy Fight Club" med Pelle Hvenegaard ved roret. Programmet har i år fået tilført nyt blod i form af to nye deltagere, og så er det i denne sæson deltagerne selv, der stiller hinanden udfordringerne.

Endelig kan seerne glæde sig til år 5 af "Klovn", der kort fortalt handler om, at Frank og Casper er blevet ældre, og opmærksomheden er rykket inden for husets fire vægge.

Læs mere på zulu.tv2.dk.

Se trailer for "Brian Mørk Show 2" herunder.