NEWS i topform – og endnu mere aktuel og debatskabende

Chefredaktør Ulla Pors Nielsen, TV 2 NEWS. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

I foråret og sommeren har TV 2 NEWS i stigende grad formået at gribe dagens dagsordener og folde dem ud. Det arbejde intensiveres i efteråret.

Når TV 2 NEWS i denne uge igangsætter den nye sæson og de faste magasiner, er der gode gensyn i vente – med ’NEWS & Co.’, ’Verden ifølge Trump’, ’Tirsdagsanalysen’, ’Lippert’, ’Besserwisserne’ og ’Presselogen’. Sidstnævnte får dog ny vært i de kommende måneder, efter at Astrid Berg er gået på barselsorlov, og hun erstattes på skift af Miriam Zesler og Jens Gaardbo.

Og alligevel er TV 2 NEWS ikke helt, som du kender det. For ønsket om at gribe dagens og øjeblikkets dagsordener betyder, at NEWS meget hyppigt vil indsætte dagsaktuelle magasin- og debatprogrammer i programfladen.

- TV 2 NEWS fik i årets første seks måneder et af de bedste halvår nogensinde, og endnu flere ser med på NEWS end sidste år. Det skyldes en blanding af solid nyhedsdækning, populære magasinprogrammer og flere dagsaktuelle debatter, siger TV 2 NEWS’ kanalchef og chefredaktør, Ulla Pors Nielsen, der fortsætter:

- Og det er ad den vej med flere aktuelle temaer og debatter, vi vil fortsætte – og vi er allerede i gang: Vi indledte denne uge med en debat efter 19 Nyhederne om de massive bandeproblemer samt med hyldesten af EM-sølvvinderne fra det danske kvindelandshold. Når en historie er vigtig eller væsentlig på den danske dagsorden, kan du som seer altid regne med at få den sat i perspektiv og debatteret på NEWS. 

TV 2 NEWS' Vibeke Daell Bjerrum er vært på de fire torsdagsmagasiner 'Topchefens bord'. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Topchefens bord’
I sommeren 2017 har TV 2 NEWS – som noget nyt – holdt fast i nogle af de faste magasinprogrammer, som er sendt lørdag og søndag i specialudgaver. Det drejer sig om ’Verden ifølge Trump’ og ’NEWS & Co.’, og dette initiativ har været med til at løfte NEWS-seningen på disse dage.

I sommerens løb har NEWS også lavet en række interviews med politikere og topchefer fra erhvervslivet. Den slags kommer der ifølge Ulla Pors også mere af på NEWS, hvor vært Vibeke Daell Bjerrum de kommende fire uger har et ugentligt torsdagsmagasin om netop erhvervslivet.

Programmet ’Topchefens bord’ sendes torsdage klokken 18.20 med genudsendelse senere på aftenen – første gang torsdag 10. august, hvor SAS-chef Lars Sandahl Sørensen er gæst.

Politisk lægger TV 2 NEWS ud med tæt dækning af partiernes sommergruppemøder.