Kylling, skuespiller og slem pige klar til ”Vild med dans” på TV 2

Cykelrytter Michael Rasmussen, skuespiller Laura Drasbæk og Zulus slemme pige Anne Kejser danser i ”Vild med dans”.

Michael Rasmussen har ført en tilbagetrukket tilværelse siden 2007, hvor han i en periode var iført den gule trøje i Tour de France. (Arkivfoto)


Når TV 2 om kort tid inviterer til en ny forrygende omgang ”Vild med dans”, kan seerne glæde sig til store dramaer, glitrende rhinsten og blandt andre cykelrytter Michael Rasmussen, skuespiller Laura Drasbæk og Zulus slemme pige Anne Kejser.

Cykelrytter Michael Rasmussen, der siden Tour de France 2007 har holdt sig væk fra offentlighedens søgelys, er normalt ikke en person, der søger det glamourøse spotlight.

Nu er han klar til at generobre landevejen og samtidig danse sig ind i hjerterne på de danske familier, selv om han måtte synke en ekstra gang, da han blev spurgt, om han ville deltage:

- Dansen ligger jo meget langt væk fra det, jeg ellers beskæftiger mig med, men da jeg havde tænkt nærmere over det, syntes jeg, det passede perfekt ind i min kalender samtidig med, at jeg ikke er bange for at tage imod en udfordring. Min kone siger, at jeg ikke kan danse, men jeg er sikker på, at hård træning og stædighed kan opveje mit manglende talent, for jeg er helt sikkert ikke en Fred Astaire, siger ”Kyllingen fra Tølløse”.

Laura Drasbæk i rollen som Katrine i den første sæson af TV 2-serien "Lærkevej". (Arkivfoto: Per Arnesen / TV 2)

Tripper for at
komme i gang
Skuespiller Laura Dras-bæk, der inden længe kan nydes i anden sæson af TV 2s ”Lærkevej”, og musicalperformer og ”slem pige på TV 2 Zulu” Anne Kejser tripper for at komme i gang:

- Alle siger, det er så sjovt at deltage, så jeg glæder mig til at have det sjovt. Det er jo et privilegium at få lov til at deltage og lære en helt ny verden at kende, siger Laura Drasbæk.

- Jeg glæder mig så meget til det pæne tøj og det høje hår – og så selvfølgelig til at lære at danse. Og så glæder jeg mig til de gode point, som jeg forhåbentligt får, siger Anne Kejser.

Anne Kejser (tv.), som hun er kendt fra "Slemme Slemme Piger" - her i rollen som tandlæge, der overraskende spiser, mens hun arbejder. (Arkivfoto: Søren Kirkegård / TV 2).

"Vild med dans"
i endnu stærkere form
TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, ser frem til at præsentere seerne for en ny omgang ”Vild med dans”, der i år vil komme i en endnu stærkere form:

- Vi har ti skønne stjerner, som står i kø for at komme på gulvet lige nu. Michael, Anne og Laura er alle tre strålende eksempler på det guldhold, vi har med i år. De er ambitiøse, utradi-tionelle og tilsammen et smukt eksempel på det fantastiske mix af delta-gere, der gør et stærkt ”Vild med dans”-hold.

- Vi går i år tættere på deltagerne end nogensinde før. På værtsfronten har vi nu fået Christiane Schaumburg-Müller på gulvet og giver dermed Claus Elming rollen som den nærgående og indlevende interviewer backstage, siger Gitte Madsen.