Kom helt tæt på Tina Lund

Tina Lund er tilbage på TV 2 i en helt ny sæson af ”Tina Lund – helt tæt på” fra onsdag 5. januar.

Tina Lund og Allan Nielsen. (Foto: Koncern / TV 2)


Der er blevet sagt og skrevet meget om Tina Lund, siden hun for et par sæsoner siden tonede frem på skærmen, som en af deltagerne i tv-programmet ”Vild med dans”.

Siden har hun optrådt i diverse underholdningsprogrammer, hendes kærlighedsliv har flere gange prydet forsiderne på de kulørte blade, og det hele kulminerede, da hun fik sit helt eget tv-program på TV 2 i foråret 2010.

Nu er Tina Lund tilbage i en helt ny sæson af ”Tina Lund – helt tæt på”.

Fra single til familie
I første sæson var den populære ridepige single og på jagt efter kærligheden. I den nye sæson kommer vi tættere ind på livet af Tina Lund, når hun flytter sammen med sit livs kærlighed, den tidligere professionelle fodboldspiller Allan Nielsen, og hans tre børn.

Serien følger hende, når hun prøver at finde sig tilrette i sin nye rolle som papmor. Man er med på sidelinjen, når Tina Lund skal forsvare sig selv på live-tv, efter hun i medierne er blevet skarpt kritiseret af nogle tidligere ansatte. Og man oplever, hvordan hun kæmper for at få en hovedsponsor - og prøver at overleve midt i finanskrisen.

Den store kærlighed
I sæsonpremieren, onsdag 5. januar kl. 21.25, havner Tina Lund i en mediestorm. Hun er blevet kritiseret af nogle tidligere ansatte på stutteriet og skal for første gang svare på kritikken.

Samtidig har Tina fundet den store kærlighed. Han hedder Allan Nielsen og har tre børn. Det forelskede par beslutter sig for at flytte sammen, men det er ikke altid lige nemt at blive enige.

------------------------------- 

Se klippet "Tina Lund lærer Allan at ride" fra den nye sæson.