Kampen skærpes i ny omgang af ”Voice – Danmarks største stemme” på TV 2

Teamet af coaches består af tre garvede stjerner fra første sæson og et enkelt nyt navn, som er håndplukket i den nye generation af store, danske artister.

Xander Linnet er ny coach i "Voice - Danmarks største stemme". (Foto: Sara Lindbæk)


Når ”Voice – Danmarks største stemme” 15. september vender tilbage på TV 2, er det igen sangerne på scenen, der er i centrum. Showets fire coaches spiller dog en væsentlig rolle, og TV 2 kan nu offentliggøre, hvem de fire bliver.

Tre af showets fire coaches er garvede navne, som ved, hvad det handler om - på musikscenen såvel som i ”Voice”-sammenhæng. Nemlig Lene Nystrøm, L.O.C. og Sharin Foo. Som ny coach og konkurrent i kampen om de største stemmer kan de tre veteraner byde velkommen til Xander Linnet.

Xander Linnet
24-årige Xander Linnet udgav sidste år sit debutalbum ”Over Skyer, Under Vand”, hvorfra han hittede stort med singlerne ”Det Burde Ikk’ Være Sådan Her” og ”Os To og Mine Lagener”.

- Som musiker kan jeg vælge enten at sætte mig ned og brokke mig over, at tiden har mere fokus på gøgl og varm luft, end den har på det egentlige indhold. Eller jeg kan vælge at være med til at præge tiden sammen med et program, der i det mindste forsøger at gøre en forskel i hele det her cirkus. Det gør ”Voice”. Programmet handler først og fremmest om stemmen. Om folk, der har øvet sig på at synge. Da de ringede fra programmet og spurgte, om jeg havde lyst til at være med, var jeg i tvivl. Så jeg snakkede meget med familie og venner, bl.a. Liam. Og efter at jeg havde tænkt det hele igennem, var jeg sikker på, at det var det helt rigtige. Nu glæder jeg mig bare, til det går løs, siger Xander Linnet.

Om konkurrencen med de andre coaches siger han:

- De andre coaches er alle sammen ti år ældre end mig, så de har selvfølgelig mere erfaring mht. at sælge albums. Men nu handler musik ikke kun om at sælge albums. Jeg spiller de fleste instrumenter, producerer min egen musik, skriver mine egne tekster, rapper og synger. Så jeg vil mene, at selvom jeg er den yngste, så er jeg måske også den mest alsidige musiker. Og jeg er - 100 procent sikkert - den mest sultne, siger Xander Linnet.

Sharin Foo. (Foto: James Kelly)

Sharin Foo
De tre øvrige coaches er i dén grad også klar til kampen om de store stemmer.

For Sharin Foo var der en helt særlig grund til, at hun sagde ja til en omgang mere i de røde stole.

- Først og fremmest har jeg sagt ja for at tage revanche over Liam. Den første tur i de røde stole var en stor oplevelse og en kæmpe udfordring hele vejen igennem, så jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med anden sæson med den erfaring, ballast og det fokus, jeg har nu. Jeg helmer ikke, før en sanger fra Team Sharin går hjem med en pladekontrakt i hånden, siger Sharin Foo.

 

Lene Nystrøm. (Foto: Gudmund Thai / TV 2)


Lene Nystrøm
Også Lene Nystrøm ser frem til endnu svingtur i ”Voice”-karrusellen.

- Jeg glæder mig til en ny omgang med ”Voice”, og jeg kan virkelig bruge min viden og erfaring fra sidste år. Det er en meget tryg og rolig Lene, som går ind til en ny runde. Jeg har levet med musikken som en enorm del af mit liv i så mange år, så det er en fornøjelse at hjælpe andre med deres udvikling, teknik og tilstedeværelse. Det er jo andre menneskers drøm, man står med i hænderne, og det har jeg stor respekt for, siger Lene Nystrøm.

 

Liam O'Connor. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)


Liam O'Connor
Om Sharin Foo, Lene Nystrøm eller Xander formår at fravriste Team Liam sejren, vil tiden vise, men det er en selvsikker Liam O’Connor, som sætter sig i sin røde stol. Dog er han helt klar på at give de andre mulighed for revanche. 

- Hvis ikke jeg havde sagt ja, ville det jo være lidt som at smutte fra pokerbordet efter at have vundet på første hånd. Man skal jo lige gi’ de andre muligheden for vinde deres penge tilbage, siger Liam O’Connor.

 

TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)


"Stolt over programets fokus på de nyeste skud på musikhimlen"
Underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen, siger:

- Xander har ramt Danmark som en ekstremt stærk musiker, komponist og sanger. Han er vokset op med musik som et livsvilkår siden fødslen og er derfor en mere end kvalificeret konkurrent og udfordrer til Lene, Sharin og Liam. Han er samtidig en helt unik repræsentant for sin generation af danske kunstnere. Når jeg kigger på vores team af coaches, er jeg ikke i tvivl om, at danskerne kan se frem til et endnu stærkere ”Voice” end sidst. Niveauet er ekstremt højt blandt vores deltagere, og nu er det op til coachene at sikre sig de stærkeste stemmer. Vi er stolte over programmets fokus på de nyeste skud på musikhimlen, og vi er klar til at vise hele Danmark de allerbedste sangere fra den musikalske undergrund.
 
Anden sæson af ”Voice – Danmarks største stemme” skydes i gang lørdag 15. september på TV 2. Felix Smith er vært på showet.

Første sæson af ”Voice – Danmarks Største Stemme” blev i gennemsnit set af 953.000 seere og blev dermed den mest sete lørdagsunderholdning på dansk tv siden 1999.