Johnny Madsen får egen shampoo i nyt tv-program

I 'Ja for Fanø!' møder vi musikeren og maleren Johnny Madsen og hans art director manager Jeanett. De to har arbejdet sammen længe, og nu skal de i gang med at lancere en shampoo, imens Jeanett fortsat passer sit job som leder af kulturstedet Realen. (Fotos: Stefan Kragh / TV 2)

TV 2 FRIs nye reportageserie 'Ja for Fanø!' portrætterer beboere på øen, hvor der er højt til loftet og plads til skøre idéer.

Mød Johnny Madsen, hans art director manager Jeanett og alle de frivillige på kulturstedet Realen, der ligger på Fanø - øen, hvor man ikke kender til ordet ”nej”. Det er i TV 2 FRIs nye reportageserie 'Ja for Fanø!', som har premiere tirsdag 24. oktober.

På Fanø er der højt til loftet og plads til skøre og originale ideer, og en af ideerne handler om ... shampoo. Johnny og Jeanett finder nemlig på, at de skal lave Johnnys egen shampoo 'til træt og viljeløst hår'. 

Fanø fangede
Johnny Madsen skulle egentlig kun have boet på Fanø i et år, men i dag har han boet der i 34 år. Der er nemlig ikke det sted i Danmark, hvor der er så god plads til 'sådan nogen som' Johnny og hans bedste ven og samarbejdspartner, Jeanett Exner, hvis de selv skal sige det. 

I TV 2 FRIs reportageserie 'Ja for Fanø!' – øen hvor man ikke kender ordet ”nej” – kan du møde Johnny Madsen, hans art director manager Jeanett og alle de frivillige på kulturstedet Realen.

Jeanett er Johnnys art director manager, og det er hende, der finder på, at de to skal producere en Johnny Madsen-shampoo. Det begyndte egentlig som en joke, men takket være Jeanett er shampooen nu på vej til at blive en realitet.

Realen rocker
Jeanett har i det hele taget mange gode idéer om, hvad Johnny skal, og hun kan overtale ham til det meste. Men heldigvis for Johnny er Jeanett også chef for Fanøs kulturhus, Realen, og Realens cirka 20 frivillige, og det giver Johnny lidt fritid til at male og drikke rosé.

På Realen er der travlt. Hver sommer gæster alle de kendte komikere og musikere stedet, og de kommer i høj grad, fordi de kan mærke den ekstra kærlighed og dedikation, som møder dem på Fanø. Hvor ellers får man et par hjemmestrikkede sokker med broderet navnetræk, når man tjekker ind i backstageområdet?

De frivillige har travlt med at få det hele til at spille og se godt ud, og det har Jeanett også - når hun altså ikke lige skal bruge sin tid på at hive Johnny med til shampoo-photoshoots og shampoo-fabriksbesøg!