PLAY-rekord til TV 2s julekalender-premiere

Forrest (fra venstre) Johannes (Luca Reichardt Ben Coker), Mie (Anna Frederikke Heerulff Christiansen) og på anden række Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool) i premieren på ’Kometernes jul’. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Forrest (fra venstre) Johannes (Luca Reichardt Ben Coker), Mie (Anna Frederikke Heerulff Christiansen) og på anden række Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool) i premieren på ’Kometernes jul’. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

TV 2s julekalendere er topscorere på TV 2 PLAY, og samtidig kom ’Kometernes jul’ godt fra start med 866.000 tv-seere til premieren. Julekalendere og julestemning fyldte stort 1. december både på tv-kanalerne og hos seerne.

Endnu et coronapressemøde kom på tværs, men ikke engang corona kunne 1. december fjerne stemningen af jul og decemberhygge i de danske stuer. Her var der solid seertilslutning til de mange programmer, som handlede om jul, herunder tv-julekalenderne.

Også på TV 2 PLAY står der julekalendere og juleprogrammer i toppen af listen over de mest sete programmer 1. december – med ’Kometernes jul’ suverænt i top på TV 2s streamingtjeneste. Onsdagens 11 mest sete programmer på TV 2 PLAY var juleprogrammer, herunder også afsnit af julekalenderne ’Jesus & Josefine’ og ’Brødrene Mortensens jul’, som alene kan ses på TV 2 PLAY.

 

I top på PLAY og 866.000 seere i seermålingen

Med 866.000 seere på tv – næsten halvdelen af dem, der havde tændt for fjernsynet i aftes ved 20-tiden – gjorde TV 2s nye familiejulekalender ’Kometernes jul’ sit til, at december kom tv-mæssigt godt i gang.

Seertallet er lavere end til premieren på andre nyproducerede TV 2-julekalendere i de senere år. Til gengæld har første afsnit af en julekalender aldrig tidligere haft så mange seere på TV 2 PLAY til og med 1. december, som det er tilfældet for ’Kometernes jul’. Julekalenderpremieren har siden søndag 28. november kunnet ses på TV 2s streamingtjeneste.

Fra første afsnit af 'Kometernes jul': Bolette-Henriette (Søs Egelind) og Panda-Søren (Martin Greis-Rosenthal) introducerer AstroCamp for gruppen af elever. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Fra første afsnit af 'Kometernes jul': Bolette-Henriette (Søs Egelind) og Panda-Søren (Martin Greis-Rosenthal) introducerer AstroCamp for gruppen af elever. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Det officielle seertal til premieren på ’Kometernes jul’ vil vokse hen over de kommende dage, når Kantar måler den tidsskiftede sening, som finder sted i de næste syv dage.

 

Andre julekalendere er godt i gang

Også andre TV 2-julekalendere kom flot fra start onsdag 1. december.

På TV 2 CHARLIE havde genudsendelsen af ’The Julekalender’ 250.000 seere samt stor interesse på TV 2 PLAY. TV 2s visning af ’Alle tiders nisse’ blev set af 159.000 danskere, og også på TV 2 PLAY var der god interesse for Pyrus-julekalenderen.

’Natholdets Julekalender 2021’ blev set af 49.000 danskere på TV 2 ZULU. Også denne udsendelse ligger meget højt på listen over de mest populære programmer på TV 2 PLAY, og det samme gør det unikke adventsafsnit af ’Natholdets julekalender’, som blev vist på TV 2 PLAY 1. søndag i advent.

TV 2 FRI sendte flere juleprogrammer med flot seertilslutning, herunder særlige juleudgaver af ’Krejlerkongen’ og ’Sæt pris på Danmark’. På TV 2 var der premiere på ’I den søde juletid’, der blev set af 497.000 – og også dette seertal vil vokse hen over de næste syv dage.

På DR1 blev ’Tidsrejsen’-genudsendelsen set af 695.00 danskere. Også DR Ramasjang sender julekalendere, som 1. december hver havde mellem 30.000 og 145.000 tv-seere.

 

 

Seneste nyt

Alle Vores Boern Grafik Still 1 (002)
01. december 2022

TV 2 og Røde Kors indsamler julehjælp til sårbare børnefamilier

TV 2 og Røde Kors indsamler julehjælp til sårbare børnefamilier
Graf Til Artikel (1)
01. december 2022

TV 2 PLAY runder strategisk milepæl med 1 million abonnenter

TV 2 PLAY runder strategisk milepæl med 1 million abonnenter
Året Der Gak 2022 6215
30. november 2022

Søs & Kirsten hyldet ved 'Året der gak 2022'

Søs & Kirsten hyldet ved 'Året der gak 2022'

Billede {0} af {1}