'Hotelkampen' på TV 2 FRI

Cecilie Hother er vært på 'Hotelkampen'. (Fotos: Robert Wengler / TV 2)

Cecilie Hother styrer dysten, hvor tre par kæmper om at blive de bedste hotelejere - helt fra bunden! Se med på TV 2 FRI og TV 2 PLAY fra mandag 28. august.

Hvad kræver det egentlig at starte sit eget lille bed & breakfast op i dejlige Danmark? Er det idyllisk og romantisk - med tid til hinanden, sit hyggelige sted og sine glade gæster? Tre par, der alle drømmer om at åbne deres eget hotel, får nu chancen for at prøve drømmen af i TV 2 FRIs nye programserie 'Hotelkampen' med premiere på TV 2 FRI og TV 2 PLAY mandag 28. august klokken 20.40.

I otte uger skal de tre par drive hver deres drømmehotel lige i hjertet af Ærøskøbing, hvor det oser af hygge med bindingsværk og brostenbelagte gader og stræder. Men først skal hotellerne lige sættes i stand! Det bruger parrene de fire første uger på, mens der i de fire sidste uger ankommer gæster til hotellerne.

Hver uge bliver hotellerne bedømt på enten indretning, mad, oplevelser eller værtskab af hoteldirektør på Fredensborg Store Kro, Jacob Mikkelsen. Han får undervejs selskab af kokken Claus Holm og oplevelsesekspert Dorte Kiilerich. Havedesigner Dorthe Kvist kommer også forbi med favnen fuld af blomster og gode råd til hotellernes haver.

Den store prøve står til allersidst, hvor de tre par hver især skal huse et bryllup - all inclusive! Det par, der bliver kåret som vinder af 'Hotelkampen', kysser Ærø farvel med 100.000 kroner på lommen.

De tre par i 'Hotelkampen' er (fra venstre) Jacob, 44, og Gertrud, 31, fra København, Christina, 40, og Nicki, 43, fra Nordsjælland, samt Mette, 37, og Benny, 35, fra Aalborg.

TV 2 FRI-vært er vokset op med en mor i hotelbranchen
Cecilie Hother er vært på programserien, og hun har nydt tiden i det sydfynske øhav:

- Det har været en fantastisk tid på Ærø, der emmer af danskhed og stolthed. Det er tydeligt at mærke, at det er et tilvalg at bo på Ærø, hvor alle passer på hinanden - og ikke mindst på øen. Der er et utroligt sammenhold mellem ærøboerne, og jeg har sjældent mødt så megen varme og så glade og hjælpsomme mennesker. I virkeligheden er det nok typisk dansk, og det var dejligt at opleve, at vi bygger vores land på nogle vigtige værdier. Det glemmer man lidt i en hektisk hverdag, siger Cecilie Hother, der selv er vokset op med en mor i hotelbranchen:

- Jeg får - ligesom sikkert så mange andre danskere - engang imellem også lysten til at starte et lille sted op, for det kunne være så hyggeligt og romantisk. Men det er drønhårdt arbejde. Det ved jeg jo fra min egen barndom, og det kommer vi også til at se i 'Hotelkampen', så jeg skal nok lige tænke over det en ekstra gang. Men jeg er glad for, at der findes danskere, der forfølger drømmen, for ellers vi jo ikke have så mange skønne små steder rundt omkring i Danmark, siger Cecilie Hother.

Se trailer for 'Hotelkampen' herunder.