Holdet er sat til "Vild med dans"

Cecilie Hother, Christina Hembo, Kurt Thyboe og Patrik Wozniacki fuldender årets dansetrup i "Vild med dans". De er klar til premieren på TV 2 fredag 17. september kl. 20.00.


Man kunne fristes til at spørge, hvad en vejrvært, en designer, en journalist og en fodboldspiller har til fælles – og give svaret: ”Vild med dans” på TV 2. Fra 17. september danser Cecilie Hother (billedet), Christina Hembo, Kurt Thyboe og Patrik Wozniacki nemlig med i TV 2s store underholdningsprogram og er dermed de sidste offentliggjorte navne.

- Min største frygt er at skvatte midt på dansegulvet i en direkte tv-udsendelse fredag aften, eller at jeg ikke kan huske dansen og trinene. Men jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang og svinge stiletterne. Mine erfaringer i dans stammer mest fra diverse fester – og fra da jeg som helt lille gik på danseskole. Dér dansede jeg dog altid dreng og er derfor ikke vant til at blive ført, siger Cecilie Hother, TV 2s morgenglade vejrvært.

Også chefdesigner og kvinden bag urene Christina Design London, Christina Hembo, var som ung på danseskole, hvor hun lærte ”mandetrinene”. Nu glæder hun sig til at lære at danse helt korrekt:

- Jeg har nok opfundet nogle trin selv, så det skal jeg have rettet til. Jeg har altid været fascineret af dansen og ser frem til at lære det. Og så er det jo bare fantastisk at få lov at være sammen med så mange glade mennesker. Det giver energi, siger Christina Hembo.

Alderspræsidenten fra Spanien
Selv om han er absolut alderspræsident i ”Vild med dans”-historien, er journalist Kurt Thyboe, 70, ikke bange for, at det hæmmer hans chancer i konkurrencen:

- Det har ingen betydning. Jeg vil lukke alt ude og koncentrere mig 100 % om at lære at danse. Målet er at kunne stå i sidste program med stramtsiddende tøj på, for lige nu har jeg lidt for meget vægt på maven. Det skal væk, siger Kurt Thyboe.

Fra fodboldben til tangotrin
Patrik Wozniacki er vokset op i en sportsfamilie med forældre, der tidligere begge var professionelle sportsudøvere, og en søster, der lige nu er en af verdens bedste tennisspillere. Om dansen ligger lige til højrebenet for fodboldspilleren Patrik, vil vise sig:

- Dans er en sportsgren, der ligger meget langt fra det, jeg normalt laver, og jeg er da spændt på, hvordan mine stive fodboldben har det med dans. Men jeg er konkurrencemenneske og giver ikke op, siger Patrik Wozinacki.