Her er årets 12 par i 'Vild med dans'

Årets 'Vild med dans'-værter er Claus Elming og Sarah Grünewald. (Fotos: Anders Fauerby /TV 2)

Sportsfolk, skuespillere, to komikere, en musiker, en tv-vært, en YouTuber og en kok er klar til at hoppe i danseskoene i årets sæson af det populære underholdningsprogram på TV 2.

For rigtig mange seere rimer efterår og fredag aften på 'Vild med dans', og de mange fans kan godt begynde at glæde sig: 14. sæson får premiere fredag 8. september kl. 20.00, og de 12 par er netop blevet præsenteret ved et pressemøde i København.

- Det kræver mod, sved og tårer, når man takker ja til at træde ind på Danmarks smukkeste dansegulv, og derfor bliver hver 'Vild med dans'-sæson sin egen unikke fortælling. Ingen par kan fake sig gennem dette eventyr, så jeg glæder mig til at se 12 nye fortællinger om alt det, man oplever og lærer, når man tør sige ja og kaste sig ud på virkelig dybt vand, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2.  

Nye og kendte ansigter
De 12 nydansere er skuespillerne Iben Hjejle, Sofie Lassen-Kahlke og Lucas Hansen, musikeren Jokeren, sportsudøverne Daniel Svensson, Mie Ø. Nielsen og René Holten Poulsen, komikerne Ane Høgsberg og Simon Jul, kok Dak Wichangoen, YouTuberen Julia Sofia Aastrup og tv-vært Christian Bækgaard. Ti af de professionelle dansere fra den seneste sæson er tilbage på dansegulvet, ligesom en tidligere danser vender tilbage. Det er Claudia Rex, som blandt andet har danset med Patrik Wozniacki, Johannes Nymark og Mads Laudrup. Den 14. sæson af 'Vild med dans' byder også velkommen til en ny professionel mandlig danser på gulvet, nemlig Esbern Syhler-Hansen, der har danset standard og latin i 25 år.

- Det er et superstærkt hold, som seerne skal være i selskab med, og på hver sin måde bidrager nydanserne til, at vi kommer hele følelsesregisteret igennem. Hver uge. Samtidig bliver konkurrencen i programmet vidunderligt uforudsigelig. Bookmakerne må rive sig i håret, for det er tydeligt, at alle par kommer med hver sit potentiale til at nå hele vejen til finalen i november, siger Thomas Richardt Strøbech.

Se trailer for 'Vild med dans' herunder.

De 12 par i 'Vild med dans':
Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard
Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen
Lucas Hansen og Sofie Kruuse
Christian Bækgaard og Mille Funk
Jokeren og Mie Martha Moltke
Daniel Svensson og Karina Frimodt
Mie Ø. Nielsen og Mads Vad
René Holten Poulsen og Jenna Bagge
Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen
Simon Jul og Claudia Rex
Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann
Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen

-----------

'Vild med dans' har premiere fredag 8. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. Der er finale fredag 24. november i Forum Horsens.