Hans Pilgaard klar til mere millionær-quiz

TV 2 og Hans Pilgaard har indgået aftale om, at den populære tv-vært fortsætter som vært på ”Hvem vil være millionær?”

Hans Pilgaard. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)


Når ”Hvem vil være millionær?” vender tilbage på TV 2 i efteråret 2011, bliver det fortsat med den populære Hans Pilgaard som programmets vært. Det står fast, efter at tv-værten og TV 2 har indgået aftale om at fortsætte samarbejdet.

- Hans Pilgaard er en del af TV 2s DNA, og selvfølgelig skal han være vært på ”Hvem vil være millionær?” Nu har vi også papir på hinanden, og det er jeg smadderglad for, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

”Hvem vil være millionær?” har igen i foråret 2011 vist sin styrke med 1.138.000 seere i gennemsnit til forårets ti førstegangsudsendelser. Efterfølgende har TV 2 genudsendt fire tidligere afsnit, og de har ligeledes formået at samle danskerne og have én million seere i gennemsnit.

Millionær-vært
siden 2007
Hans Pilgaard har været vært på ”Hvem vil være millionær” siden 2007, og han glæder sig til at fortsætte på Danmarks mest populære quizprogram.

- Jeg elsker at lave "Hvem vil være millio-nær?". Kærligheden er lige så stærk som aller-første gang, jeg satte mig i den stol, og derfor er jeg utroligt glad for og stolt af at få lov til at bli-ve siddende. Jeg er op-rigtigt glad for, at for-handlingerne med TV 2 er endt med en fortsæt-telse af en rigtig sjov affære i form af endnu en gang papir med gensidige autografer på, siger Hans Pilgaard.

”Hvem vil være millio-nær?” blev sendt første gang på TV 2 torsdag
9. september 1999
(09-09-1999), og
dengang så 983.000 danskere med.