Enrique Iglesias i ”Vild med dans”

Den spanske popstjerne Enrique Iglesias kommer til Danmark udelukkende for at gæste ”Vild med dans” fredag 22. oktober.

Sidst Enrique Iglesias besøgte Danmark, var i 2008, hvor han spillede i Falkonersalen. Fredag 22. oktober er han på dansk jord igen – udelukkende for at optræde i ”Vild med dans”. (Foto: Universal Music)

Så er der lækre latino-rytmer til øregangene, når verdens bedst sæl-gende kunstner inden for kategorien latinameri-kansk pop, Enrique Iglesias, kommer i ”Vild med dans”-studiet på fredag for at synge to af sine seneste hits.

35-årige Enrique Iglesi-as, der netop har udgivet albummet ”Euphoria”, skal på fredag synge to hits fra albummet, nemlig ”I like it” og ”Heartbeat”.

De seks tilbageværende par i ”Vild med dans” skal på fredag danse to danse – en holddans (to hold med tre par på hvert hold) samt en dans hver. Det er til begge de to holddanse, at den spanske supercharmør synger gulvet hedt.

Har solgt flere end
55 millioner albums
Enrique Iglesias indledte sin karriere tilbage i 1995 med at vinde en Grammy for sit første spansksprogede album. Siden da har han udgivet ti albums, og han har solgt over 55 millioner albums over hele verden.

Han er, som de fleste sikkert ved, søn af den spanske hjerteknusende smørtenor Julio Iglesias. Men Enrique har for længst bevist, at han kan selv. Han er en international superstjerne og har gennem mere end ti år vundet mange pigehjerter verden over.

- Vi er meget glade for at få besøg af Enrique Iglesias i TV 2s største underholdningsprogram. ”Vild med dans” har en helt fantastisk stemning, og vi har rigtig god erfaring med gæstesolister sammen med The Antonelli Orchestra. At vi nu får besøg af store udenlandske stjerner, siger lidt om programmets styrke. Det er rigtigt dejligt – og ”Vild med dans” siger aldrig nej til Latino love!, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.