Danske landmænd i udlandet søger kærligheden

Tre danske landmænd, der alle bor i udlandet, leder efter en dansk kæreste, som de kan dele livet med. Lene Beier tager ud for at besøge landmændene – her den 29-årige Morten fra Portugal. (Foto: BLU / TV 2)

I 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt' er tre danske landmænd, der alle bor i udlandet, på jagt efter én at dele livet med. Der er premiere tirsdag 16. april kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Solhatten og passet er pakket, når Lene Beier igen drager ud til danske landmænd for at hjælpe dem med deres kærlighedsliv. Denne gang rejser hun nemlig til varmere himmelstrøg, for det er her, at 29-årige Morten Larsen i Portugal, 63-årige Knud Nielsen i Uganda og 29-årige Christian Trojel i Australien leder efter kærligheden.

Ligesom i det originale 'Landmand søger kærlighed' besøger Lene landmændene med en god stak kærestebreve - og gode råd. De tre kærlighedssøgende landmænd skal herefter på speeddate med fire udvalgte kvinder og på en gruppedate.

De vælger hver især to kvinder, der skal flytte hjem til dem på deres gård i udlandet. Efter en uge på gården inviterer de en af de to kvinder med på en romantisk weekend i eksotiske omgivelser.

Lene Beier rejser ud i verden for at besøge tre landmænd, der alle leder efter en dansk kæreste. (Foto: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Kræver ekstra mod
De tre rejselystne landmænd har alle haft svært ved at finde kærligheden i det land, de har slået sig ned i. Derfor har de nu sat sig for at finde en dansk kæreste. Dette stiller også ekstra krav til pigerne, som alle skal have modet og lysten til at rive teltpælene op i Danmark og flytte til et helt nyt land.

Derfor skal eventyrlysten være i top hos de piger, som har valgt at skrive et kærestebrev til en af de tre landmænd. 

- Det kræver noget mere af pigerne denne gang, da de skal være villige til at flytte så langt væk hjemmefra, siger Christian Trojel, der bor i Australien.

63-årige Knud, der er bosiddende i Uganda, er en af de landmænd, som får besøg af Lene Beier og danske kvinder. (Foto: BLU / TV 2)

Noget på spil
Landmændene har meget på spil, når de i programserien forsøger at finde kvinden i deres liv, men drømmen lægger de ikke skjul på.

- Ønskescenariet er jo, at en af dem kommer til at kunne lide at være her - og også kan lide mig, siger landmanden Knud Nielsen, der bor i Uganda.

Landmændene skal på ganske kort tid lære kvinderne at kende, men også præsentere og fremvise deres nye land på allerbedste vis, så kvinderne kan afgøre, hvorvidt det er et sted, de har lyst til at bo i fremtiden.

29-årige Christian fra Australien er en af de tre danske landmænd, der alle bor i udlandet, og som leder efter en dansk kæreste i 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt'. (Foto: BLU / TV 2)

Og på mange punkter får forløbet nerverne til at sidde uden på tøjet hos de tre danske landmænd.

- Jeg er nervøs for alt, siger Morten Larsen fra Portugal, der ligesom de to andre landmænd drømmer om at have fundet den eneste ene, når programserien er slut.

Følg med i 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt' fra tirsdag 16. april kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Se trailer for 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt' herunder.