”Årgang 0” vender tilbage

Rachel, Stephanie, Emma og Christian er tilbage i tre nye afsnit af "Årgang 0" fra tirsdag 4. januar kl. 20.00 på TV 2.

Firkløveret fra "Årgang 0" er blevet ti år - fra venstre: Rachel, Stephanie, Emma og Christian. (Foto: Thomas Marott / TV 2)


Når de tre nye afsnit om Stephanie, Emma, Christian og Rachel vises på TV 2 fra tirsdag 4. januar, handler det blandt andet om flytning, motion og fokus på familien.

Stephanie i Slagelse skal nu bo fast hos sin far, og Rachel i Aabenraa skal flytte. I Århus er Christians forældre ved at komme sig over sidste års stress, og hans mor arbejder nu hjemmefra. Hos Emma i Vestjylland kommer der motion på programmet, og det samler hele familien.

Første generation i det nye årtusinde
”Årgang 0” er historien om det nye årtusindes første generation. Det er et portræt af fire forskellige børn og deres forældre, og det er samtidig historien om Danmark i de kommende år og årtier. Det er en livslang dokumentarserie, der følger børnene fra fødsel til voksenliv.

Familierne har alle fået udleveret et videokamera, som de bruger som dagbog.

Prisbelønnet dokumentarserie
De første 33 afsnit i serien blev sendt i begyndelsen af årene 2001-2010. I januar 2011 følger så tre nye afsnit, der dækker året 2010.

Serien er prisbelønnet som årets dokumentarserie og har fra starten haft meget høje seertal. Sidste sæsons tre afsnit havde rekordhøje seertal, idet de tre afsnit i gennemsnit blev set af 1.150.00 danskere - det højeste nogensinde.

Samtidig var sidste sæsons premiereafsnit det mest sete afsnit nogensinde med 1.258.000 seere.

”Årgang 0” er det dokumentarprogram, som flest danskere har set overhovedet og er efterhånden en solid TV 2-tradition, der er med til at cementere TV 2s position som Danmarks største fællesskab.