TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang. (Foto: Michael Langhoff / TV 2)

TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang. (Foto: Michael Langhoff / TV 2)

TV 2 Fiktion styrker organisationen og udvider

21. december 2021;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

Danske fiktionsserier har en central placering i TV 2s koncernstrategi frem mod 2025, og nye medarbejdere er ansat i forbindelse med en oprustning hos TV 2 Fiktion.

Da TV 2 i begyndelsen af 2021 offentliggjorde sin nye koncernstrategi ’TV 2 PLAY til alle’, stod det klart, at dansk fiktion har en central placering hos TV 2 frem mod 2025. Flere fiktionsserier skal være med til at styrke TV 2 PLAY og dermed TV 2s samlede gennemslagskraft i en tid, hvor flere dropper den traditionelle tv-pakke.

- I det snart forgangne år har vi haft et stort fokus på at skabe en organisation, der kan opfylde de høje ambitioner for TV 2s fiktionsindsats og levere endnu flere stærke fortællinger af høj kvalitet til danskerne. Vi har netop tilknyttet nye medarbejdere og har yderligere to stillingsopslag ude, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Af de seneste, væsentlige ændringer kan nævnes, at TV 2 Fiktion har ansat Carsten Sparwath som line-producer. TV 2 byder også velkommen til Majse Garde Bergmann, der 1. januar 2022 starter som kreativ producer i fiktionsafdelingen.

Executive producer får base i Odense for at styrke den regionale fiktionsproduktion
TV 2 Fiktion har p.t. seks executive producere – nemlig Pernille Bech Christensen, Jennifer Green, Mette Heiberg og Christian E. Christiansen samt Lea Løbger og David Østerbøg, som tiltrådte i foråret.

Christian E. Christiansen er dog kun ansat resten af 2021, fordi han skal tilbage til sin instruktørgerning. TV 2 Fiktion har fundet hans afløser internt i Ann-Alicia Thunbo Ilskov, der har en baggrund som producer hos Zentropa og senest som strategisk projektleder i TV 2 Fiktion.

- Ann-Alicia får fra 1. januar 2022 base på Kvægtorvet i Odense som en del af vores strategi om at øge og styrke den regionale produktion, siger Katrine Vogelsang.

TV 2 Fiktion må for en kort periode undvære Pernille Bech Christensen, som har orlov frem til 1. marts. Hun skal til Showtime og være klippekonsulent på Susanne Biers kommende serie ’The First Lady’. I denne periode har TV 2 fået en særdeles dygtig vikar i manuskriptforfatter Ida Maria Rydén.

 

 

Billede {0} af {1}