Gør klar til den bedste jul på streaming

Natasja Crone og Jesper Steinmetz er værter på 'De kongelige øjeblikke 2021'. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Natasja Crone og Jesper Steinmetz er værter på 'De kongelige øjeblikke 2021'. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

16-12-2021
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2 PLAY giver dig alt fra julekalendere til børn, unge og voksne over julespecials på underholdnings- og livsstilsprogrammer til de traditionsrige, store shows om årets højdepunkter i kongehuset, musikken, i Danmark og i verden omkring os.

Julen er et overflødighedshorn af gode tv-tilbud, og mængden af tilbud bliver endnu større, når du har adgang til TV 2 PLAY.

TV 2s streamingtjeneste giver dig alt fra julekalendere til børn, unge og voksne over julespecials på underholdnings- og livsstilsprogrammer til de traditionsrige, store shows om årets højdepunkter i kongehuset, i musikken, i Danmark og verden omkring os og på satirefronten.

 

Store shows, stemningsfyldte koncerter og kongelige øjeblikke

Ingen jul uden royalt selskab. 16. december kan du opleve det livetransmitterede show ’De kongelige øjeblikke 2021’ med Natasja Crone og Jesper Steinmetz som værter.

Fra mandag 20. december kan du se ’Et liv som dronning’, der er en ny dokumentarserie i fire afsnit, hvor H.M. Dronningen ser tilbage på sit livs største øjeblikke og mindes nogle af de mennesker, der har betydet allermest igennem hendes 50 år som regent. Læs mere her.

Fra søndag 19. december kan man streame ’Året der gak’, hvor Anette Heick og Rasmus Botoft tager 2021 under satirisk behandling og spidder alt fra politikere, sportsstjerner og kulturpersonligheder. Undervejs i programmet uddeles også tre fornemme priser. Læs mere her.

Fra 'Alletiders juleshow', hvor blandt andre "Bager-Jørgen" (Søren Østergaard) medvirker. (Foto: Martin Dam Kristensen / TV 2)

Fra 'Alletiders juleshow', hvor blandt andre "Bager-Jørgen" (Søren Østergaard) medvirker. (Foto: Martin Dam Kristensen / TV 2)

Traditionen tro kan du fra 23. december se ’Alletiders juleshow’, hvor Natasja Crone og Peter Mygind blænder op for en sand julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

Musikalsk kan du i løbet af december også opleve fire stemningsfyldte adventskoncerter med kendte danske solister og julesange, når Annette Heick og Mikkel Schrøder Uldal er værter på ’Bjældeklang og julestjerner’.

Året slutter med endnu mere musik i ’Nytårsfesten’ 31. december. Christian Degn er vært, og han byder på musikalsk underholdning med nogle af årets store danske kunstnere.

Endelig kan du fra torsdag 30. december tage på et tilbageblik på ’De største øjeblikke 2021’ i et storslået show fra Operaen med Cecilie Beck, Melvin Kakooza og Mikkel Beha Erichsen som værter.

Jakob Thrane og Mark Le Fêvre i 'Stormester - julespecial'. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Jakob Thrane og Mark Le Fêvre i 'Stormester - julespecial'. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Underholdning for hele familien

TV 2 PLAY byder i december på særudgaver af flere kendte underholdningsformater. ’Krejlerkongen – julespecial’, ’Dine fulde fem – julespecial’ og ’Sæt pris på Danmark – julespecial’ kan allerede nu ses på TV 2 PLAY.

Fra søndag 26. december kan du se en julespecial af ’LEGO Masters’ på TV 2 PLAY, og fra onsdag 29. december kan du også streame en særudgave af ’Stormester’.

Traditionen tro kan du også følge forberedelserne til jul i ’I den søde juletid’, der kan streames på TV 2 PLAY i december.

 

Julekalendere til alle aldre

Igen i år kan du dagligt boltre dig i julekalendere på TV 2s streamingtjeneste – og sådan har det faktisk været siden begyndelsen af november, hvor TV 2 PLAY juleåbnede med to klassikere: ’Jesus & Josefine’ samt ’Brødrene Mortensens jul’.

Lige nu er det årets nye TV 2-familiejulekalender ’Kometernes jul’, ’Natholdets julekalender’ med ølsmagning sammen med Anders Breinholt, Søren Rasted og øleksperten Carsten Bertelsen samt decemberklassikeren ’The Julekalender’ med De Nattergale, som trækker meget trafik på TV 2 PLAY. Læs mere om ’Kometernes jul’ her.

Kandis (Christiane Bjørg Nielsen), Gyldengrød (Paul Hüttel) og Pyrus (Jan Linnebjerg) i 'Alletiders nisse'. (Foto: Søren Hartvig / TV 2)

Kandis (Christiane Bjørg Nielsen), Gyldengrød (Paul Hüttel) og Pyrus (Jan Linnebjerg) i 'Alletiders nisse'. (Foto: Søren Hartvig / TV 2)

Også Pyrus-julekalenderen ’Alletiders nisse’ med blandt andre Jan Linnebjerg, Christiane Bjørg Nielsen, Paul Hüttel, Jesper Klein og Jeanne Boel kan dagligt følges på TV 2s streamingtjeneste.

 

Streaming-jul for de yngste

De allermindste i familien kan på TV 2 PLAY – i det populære børneunivers Oiii – glæde sig til et dagligt afsnit af ’Rasmus Klumps Julestue’ og ’Jul i historiehulen’, hvor Stephania Potalivo hver dag læser et kapitel op af julehistorien ’Villads fra Valby holder jul’.

Herudover kan man finde Gurli Gris’ julespecial og julekrea-programmer med Shane Bronx og julefilm som blandt andre ’Jul i Bakkekøbing’ og ’Krummerne – Så er det jul igen’. Og endelig kan man som noget helt nyt opleve Orla Frøsnapper, Næsehornet Otto, Cirkeline, Mustafa fra Mustafas Kiosk og Vitello, når man fra 20. december kan streame ’Cirkus Jul’ – en magisk juleforestilling, der kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et show for hele familien.

 

 

Seneste nyt

14. januar 2022

Glæd dig: Aldrig tidligere har TV 2 sendt så meget sport på tv og streaming, som du får i 2022

Link til Glæd dig: Aldrig tidligere har TV 2 sendt så meget sport på tv og streaming, som du får i 2022
14. januar 2022

En af Danmarks bedste og mest respekterede fodboldeksperter kommer med på TV 2-holdet

Link til En af Danmarks bedste og mest respekterede fodboldeksperter kommer med på TV 2-holdet
14. januar 2022

'Pia' er en ny, stærk TV 2-dokumentar: - Jeg fortryder intet

Link til 'Pia' er en ny, stærk TV 2-dokumentar: - Jeg fortryder intet

Billede {0} af {1}