Få gratis adgang til kommunalvalget – og til resten af TV 2 PLAY

TV 2 giver gratis mulighed for at følge det vigtige kommunal- og regionsvalg på TV 2 PLAY, hvor TV 2 har samlet nyheds- og valgprogrammer fra både TV 2, TV 2 Regionerne, TV 2 NEWS og TV 2 ECHO.

Der er fuld gang i både valgkampen og valgdækningen forud for kommunal- og regionsvalget tirsdag 16. november, og nu sikrer TV 2 danskerne endnu bedre mulighed for at se med på valgprogrammerne og se valgaftenen live.

Det sker ved at give nye brugere gratis adgang til hele TV 2 PLAY – live og on demand – i syv dage i netop den periode, hvor kommunalvalgdækningen kulminerer, og hvor valgene afgøres.

Den gratis syvdages-adgang til TV 2 PLAY kan aktiveres søndag 14. november – netop den dag, hvor TV 2 og TV 2 NEWS holder ’SuperSøndag’ med valgoptakt, debatprogrammer og udvidede nyhedsudsendelser. Læs mere om ’SuperSøndag’ her.

- Vi har på TV 2 PLAY samlet et omfattende katalog af valgprogrammer fra TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 ECHO, og senest har vi integreret mange af TV 2 Regionernes valgprogrammer på vores tjeneste. Jeg tror aldrig tidligere, at en streamingtjeneste har stillet så mange danske valgprogrammer til rådighed, som det er tilfældet på TV 2 PLAY i år. Og vi ønsker, at de mange valgprogrammer i endnu højere grad skal bruges af danskere, der vil engagere sig i debatten og demokratiet, siger TV 2s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard.

Også adgang til nyheder, dokumentar, sport, serier, reality, comedy og underholdning
Hvis man gør brug af det gratis tilbud om syv dages adgang til TV 2 PLAY, har man også mulighed for at se andet end valg-tv. Hele TV 2 PLAYs indhold er nemlig åbent for de nye brugere – både live-tv og on demand-udsendelser fra alle TV 2-kanaler. Eneste undtagelse er det omfattende Paramount+ indhold, som PLAY-abonnenter skal betale 40 kroner månedligt for at få adgang til.

- De nye brugere kan begynde deres ophold på TV 2 PLAY i selskab med søndagens valgdebatter i ’Besserwisserne’ og ’Højlunds Forsamlingshus’, men der er også masser af inspiration og indhold at hente, hvis man er interesseret i nyheder, dokumentar, sport, serier, reality, comedy og underholdning. Og du kan både bruge arkivprogrammer og se snigpremierer, siger Lotte Lindegaard.

Tilmelding til syvdagesperioden med gratis TV 2 PLAY sker ved, at man indtaster sin e-mailadresse på denne side for at få tilsendt en unik gavekode.

Man vil få tilsendt sin kode søndag 14. november, og koden kan aktiveres straks ved modtagelsen og frem til senest 17. november. De nye brugere kan nyde deres gratis adgang i syv dage, hvorefter adgangen stopper automatisk. Der er ingen binding på dette tilbud.

Få gratis adgang til kommunalvalget og TV 2 PLAY her.

 

Seneste nyt

Alle Vores Boern Grafik Still 1 (002)
01. december 2022

TV 2 og Røde Kors indsamler julehjælp til sårbare børnefamilier

TV 2 og Røde Kors indsamler julehjælp til sårbare børnefamilier
Graf Til Artikel (1)
01. december 2022

TV 2 PLAY runder strategisk milepæl med 1 million abonnenter

TV 2 PLAY runder strategisk milepæl med 1 million abonnenter
Året Der Gak 2022 6215
30. november 2022

Søs & Kirsten hyldet ved 'Året der gak 2022'

Søs & Kirsten hyldet ved 'Året der gak 2022'

Billede {0} af {1}