'Året der gak': Nyt satireshow med bid i på TV 2 CHARLIE

Louise Wolff og Andreas Bo er værter for TV 2 CHARLIEs kommende show 'Året der gak'. (Fotos: Mikkel Tjellesen / TV 2)

Louise Wolff og Andreas Bo er værter for TV 2 CHARLIEs kommende show 'Året der gak'. (Fotos: Mikkel Tjellesen / TV 2)

Søndag 1. december klokken 20.40 hylder TV 2 CHARLIE satiren og humoren med alle dens farver og facetter i det nye awardshow 'Året der gak'. Nogle af Danmarks skarpeste, frækkeste og sjoveste personer underholder på scenen, og hele showet styres af årets værter, Louise Wolff og Andreas Bo.

TV 2 CHARLIE er klar med et nyt stort satireshow båret af et humoristisk tilbageblik på alle de sjove, seriøse og mærkværdige personer og begivenheder, der har præget 2019. Seerne kan se frem til masser af grin og humor med bid i, lover programdirektør Lotte Lindegaard og fortæller om baggrunden for showet:

-  Vores seere interesserer sig for, hvad der sker i Danmark, og nu samler vi op på den politiske dagsorden på CHARLIEsk manér - selvfølgelig med et glimt i øjet. Vi har en masse dygtige komikere og satirikere herhjemme, som vi gerne vil give en endnu større platform med ’Året der gak’. På den måde vil TV 2 CHARLIE være med til at hylde og styrke den brede danske satire.

- Vi har brug for at grine af noget
Årets værtspar, Louise Wolff og Andreas Bo, giver dig en forrygende aften i selskab med nogle af Danmarks sjoveste og skarpeste entertainere og komikere, hvor ingen eller intet er helligt.

På scenen kan du glæde dig til at opleve knivskarpe indslag fra blandt andre City Singler, Linie 3, Jan Hellesøe, Lasse Rimmer, Vicki Berlin, Mikkel Schrøder og Trine Gadeberg.

- Det er sjovt, at vi laver et show, som samler komikken og går sammen om det, vi griner af. For vi har brug for at grine af noget og et fælles forløsende smil, som samler os, siger debuterende tv-vært Andreas Bo.

- Det er en fed udfordring at være vært på et show, der rummer en bredde og viser noget af al den satire, der er lavet gennem året. Det er i humoren, at vi har noget til fælles, og satiren afspejler med sin absurditet det land, vi lever i, siger Louise Wolff.

Og prisen går til…
I løbet af aftenen bliver der uddelt flere priser til dem, der har fortjent en ekstraordinær hyldest i humorens tegn. Blandt andet uddeles den traditionsrige 'Årets Yndlingsoffer' i samarbejde med Svikmøllen.

Svikmøllen har i mere end 100 år samlet årets vigtigste og sjoveste begivenheder i et illustreret årshæfte og kåret 'Årets Yndlingsoffer', som igennem tiden er blevet tildelt blandt andre Flemming Østergaard, Uffe Elbæk, Lars Løkke Rasmussen og Henrik Qvortrup.

Plads til alle humorens facetter
Der er plads til alle slags grin og humor i 'Året der gak'. Louise Wolff og Andreas Bo regner da også med, at der bliver nok at grine af i showet - de har i hvert fald selv begge nemt til grin.

- Min humor kan været ret plat, men også sofistikeret, fortæller Louise Wolff og uddyber:

- Jeg griner for eksempel, når min datter slår en prut og selv synes, det er det sjoveste i verden. Det er helt banalt og latrinært. Og på den anden side griner jeg af sådan én som Kirsten Birgit, en absurd sandhedssigerske, der på en raffineret måde fortæller noget om den tid, vi lever i.

Andreas Bo elsker at blive overrasket og griner af begavet humor, men indrømmer, at hans humor også er frygteligt latrinær og simpel.

- Jeg griner som en sindssyg, når Bobby fra 'Team Easy On' skider i swimmingpoolen - det, synes jeg, er det sjoveste. Eller Frank Hvam, der lægger en lort i kattebakken. Jeg kan dø af grin over det, siger Andreas Bo.

Billetter til 'Året der gak' kan købes via ticketmaster.dk.

Trænger du også til noget at grine af? Så se med på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY søndag 1. december klokken 20.40, når Louise Wolff og Andreas Bo byder velkommen til ’Året der gak’.

Seneste nyt

27. oktober 2020

Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS

Link til Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS
27. oktober 2020

’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY

Link til ’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY
24. oktober 2020

139 millioner til Knæk Cancer

Link til 139 millioner til Knæk Cancer

Billede {0} af {1}