Ny TV 2-redaktør med ansvar for events og Go’-magasiner

Henriette Ladegaard-Pedersen begynder 1. juli 2018 som TV 2-redaktør med ansvar for tværgående events og magasinprogrammerne 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften Danmark'.

Henriette Ladegaard-Pedersen begynder 1. juli 2018 som TV 2-redaktør med ansvar for tværgående events og magasinprogrammerne 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften Danmark'.

Henriette Ladegaard-Pedersen kommer til TV 2 fra stillingen som ledende redaktionschef i DR Kultur.

De stærke kompetencer og kvalifikationer passer som hånd i handske med jobindholdet, når TV 2 pr. 1. juli 2018 får en ny programredaktør med ansvar for tværgående events samt for ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Danmark’.

Her tiltræder den 49-årige Henriette Ladegaard-Pedersen nemlig som TV 2-redaktør for disse områder. Hun kommer til TV 2 fra stillingen som ledende redaktionschef i DR Kultur, og hun har tidligere været bl.a. redaktionschef på ’19direkte’ i Aarhus, redaktionsleder på ’Aftenshowet’ og indholdsproducent og konstitueret chef for DR Event.

- Henriette Ladegaard har præcis den profil og de kompetencer, vi har brug for. Jeg føler mig ekstremt heldig, fordi vi får Henriette med på holdet af programredaktører, for hun er en kapacitet og en personlighed, jeg længe gerne har villet have hos TV 2, siger kanalchef Lotte Lindegaard, TV 2, og fortsætter:

- Henriette Ladegaard har i DR Kultur bevist, at hun kan få komplekst samarbejde til at fungere, og også den egenskab er vigtig for TV 2s redaktører. Hun er i øvrigt uddannet i TV 2-familien hos TV ØST i Vordingborg, så hun har ligeledes øje for kvaliteten i og vigtigheden af at dække hele Danmark.

Glæder sig til samarbejdet med de danske producenter
Henriette Ladegaard er journalist- og kommunikationsuddannet fra Roskilde Universitet (RUC). Hun var journalistpraktikant på TV ØST og arbejdede efterfølgende også på regionalstationen som reporter, vært og redaktør – bl.a. i en periode, hvor TV ØST satte særligt fokus på storytelling.

Henriette Ladegaard har været i DR siden 2003, hvor hun – foruden magasinprogrammer, events og kultur – har arbejdet med programkoncepter, programudvikling og værtstræning samt været driver på digitaliseringen hos DR Kultur. 

- Jeg brænder for det stærke, danske indhold, der gør en forskel for tv-seere og for brugere af digitale medier. Jobbet på TV 2 passer perfekt til mig, og her får jeg samtidig mulighed for at programudvikle sammen med det danske produktionsmiljø, hvor der er så mange superdygtige mennesker, som jeg glæder mig til at samarbejde med, siger Henriette Ladegaard-Pedersen.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}