Ny vært på TV 2 NEWS

- TV 2 NEWS er i mine øjne den mest spændende journalistiske arbejdsplads herhjemme, siger Søren Lippert. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

- TV 2 NEWS er i mine øjne den mest spændende journalistiske arbejdsplads herhjemme, siger Søren Lippert. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Journalist og rådgiver Søren Lippert bliver fra 1. august en del af værtsholdet på NEWS.

Nyhedsværterne på TV 2 NEWS får en ny kollega, når 38-årige Søren Lippert bliver en del af holdet, som guider seerne igennem nyhedsdøgnet.

Søren Lippert er uddannet journalist i 2002 og har siden været presserådgiver i Danske Invest, Geelmuynden.Kiese og Socialdemokratiet. Han har tidligere været reporter på TV Avisen, i 2006-07 var han vært på DR P1 Debat, og senest har Søren Lippert været særlig rådgiver for sundhedsminister Nick Hækkerup. Hans ansættelse her sluttede, da folketingsvalget blev udskrevet i onsdags, og Søren Lippert tiltræder på TV 2 NEWS 1. august.

- Jeg er meget glad for at kunne byde Søren Lippert velkommen på værtsholdet på TV 2 NEWS. Søren har en baggrund som journalist i DR og har gennem sit arbejde med politisk kommunikation tydeligt vist, at han tænker journalistisk. Søren har oparbejdet en stor viden om politik fra inderkredsen af det politiske liv de senere år – den viden skal han nu bruge til at behandle det politiske stof kritisk, ligesom han i sagens natur kommer til at beskæftige sig med alle de mange andre emner, som fylder nyhedsstrømmen, siger chefredaktør på TV 2 NEWS, Mette Østergaard.

Søren Lippert bliver en del af nyhedskanalens almindelige værtsbemanding, og det er aftalt, at han i månederne efter sin debut på TV 2 NEWS ikke optræder som vært i politiske magasiner o.l.

- Søren skal nu i gang med at træne i rollen som studievært på en nyhedskanal, hvor dagsordenen kan skifte fra minut til minut. Det kræver overblik og indsigt i alle stofområder. På et tidspunkt er det forventningen, at vi kan gøre brug af den særlige indsigt, Søren har på det politiske område, men i første omgang vil han koncentrere sig om nyhedsdagsordenen generelt, siger Mette Østergaard.

- TV 2 NEWS er i mine øjne den mest spændende journalistiske arbejdsplads herhjemme. Fra mine tidligere job har jeg kunnet se, hvordan kanalen på mange måder er blevet definerende for den politiske verden. Jeg glæder mig fantastisk til at vende tilbage til journalistikken og til at blive en del af NEWS-holdet, hvor jeg vil gå ydmygt til min nye rolle som tv-vært, siger Søren Lippert.

Seneste nyt

21. oktober 2020

TV 2 og Nordisk Film i samarbejde: Mere dansk børneindhold på PLAY

Link til TV 2 og Nordisk Film i samarbejde: Mere dansk børneindhold på PLAY
21. oktober 2020

’Partiernes skjulte overgreb’ - dokumentarserie i tre afsnit

Link til ’Partiernes skjulte overgreb’ - dokumentarserie i tre afsnit
21. oktober 2020

'Sygeplejeskolen' er tilbage 1. november

Link til 'Sygeplejeskolen' er tilbage 1. november

Billede {0} af {1}