Syv af Danmarks ti bedste tv-værter gennem årene er fra TV 2

14-10-2014
Af: TV 2 Kommunikation

Jes Dorph-Petersen, Poul Erik Skammelsen og Jens Gaardbo topper listen over Danmarks bedste tv-værter gennem tiden.

Jes Dorph-Petersen var vært på TV 2 og TV 2 Nyhederne fra 1991-2011. En meningsmåling fra YouGov har netop kåret ham til landets bedste tv-vært gennem tiden. (Arkivfoto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Hvem er Danmarks bedste tv-vært gennem dansk tv-historie – du kan vælge mellem 15 forskellige værter?

Det spørgsmål stillede analyseinstituttet YouGov for Søndagsavisen og fik svar fra 1.006 danskere. Og resultatet blev, at Danmarks tre bedste tv-værter – og hele syv af de ti bedste tv-værter gennem tiden – er kendt fra TV 2.

Listen toppes af Jes Dorph-Petersen, Poul Erik Skammelsen og Jens Gaardbo med henholdsvis 20, 11 og 8 procent af stemmerne. Jes Dorph-Petersen arbejdede i cirka 20 år på TV 2 på Nyhederne som nyhedsvært og vært ved kongelige begivenheder, ligesom han havde perioder som vært på ’Hvem vil være millionær?’, ’Go’ morgen Danmark’ og OL. I dag er han sportsvært på TV3+.

På de følgende pladser kommer TV 2-værter som Mikael Kamber (nummer fem med syv procent af stemmerne), Michael Meyerheim (nummer seks med seks procent af stemmerne), Cecilie Beck (nummer syv med fem procent af stemmerne) og Natasja Crone (nummer ni med fem procent af stemmerne).

Tre DR-værter kommer ligeledes ind på top-ti, nemlig Tine Gøtzsche på fjerdepladsen, Steen Bostrup på ottendepladsen og Gunnar ’Nu’ Hansen på tiendepladsen.

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

21. januar 2021

Aldrig før har danskerne brugt så meget tid på at følge en præsidentindsættelse

Link til Aldrig før har danskerne brugt så meget tid på at følge en præsidentindsættelse
19. januar 2021

Otte ud af ti publikumspriser gik til TV 2

Link til Otte ud af ti publikumspriser gik til TV 2
12. januar 2021

VM i håndbold 2021 - en anderledes slutrunde

Link til VM i håndbold 2021 - en anderledes slutrunde

Billede {0} af {1}