’Vild med dans' kommer ud til danskerne

Vild med dans galla – velkommen på dansegulvet giver danseglade fans mulighed for at danse til Antonellis toner sammen med professionelle dansere. Samtidig rykker finalen i TV 2s store underholdningsshow ud af tv-studiet i København og sendes direkte fra Horsens.

Dansere, værter og The Antonelli Orchestra skaber dansefester med danskerne. Klik på billedet for at se det i dobbelt størrelse) (Foto: Michael Langhoff / TV 2)

Ægte ’Vild med dans’-fans og andre danseglade danskere får nu mulighed for at komme en tur ud på dansegulvet, når The Antonelli Orchestra spiller op til dans seks lørdage i oktober og november. Det foregår i seks jyske byer, og bandet ledsages af de to værter Sarah Grünewald og Claus Elming og de fire professionelle dansere Mie Moltke, Claudia Rex, Mads Vad og Thomas Evers Poulsen.

- Gennem årene har vi fået flere hundrede henvendelser fra begejstrede seere, der selv elsker at danse, og nu tager vi dem på ordet og byder dem op til dans. Vi håber at kunne flytte bare lidt af energien fra tv-showet direkte ned i fødderne på folk, når Vild med dans galla – velkommen på dansegulvet kommer ud i landet og skaber seks kæmpestore dansefester anført af The Antonelli Orchestra, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2.

Direkte finale fra Horsens 
’Vild med dans’ har trukket over en million seere, når det store underholdningsprogram fredag efter fredag er blevet sendt direkte fra tv-studiet på Amager i København. Det har ikke tidligere været muligt at købe sig til billetter, men i år får alle mulighed for at købe billet til finalen, som sendes direkte fra Forum Horsens fredag 28. november.

- I år glæder vi os til at invitere hele Danmark med til vores store finale i Forum Horsens. Vi flytter ud af tv-studiet og ud i landet, hvor seerne er, så man for alvor kan komme tæt på det store dansedrama. Horsens er helt perfekt – lige midt i Danmark, så flest mulige kan komme. Det glæder vi os enormt til, siger Gitte Madsen.

Også i Horsens er man meget begejstret for, at ’Vild med dans’-holdet og ikke mindst finalen kommer til Horsens.

- Vi er stolte over at få ’Vild med dans’-finalen til Horsens. Det er et dejligt program med flotte seertal. Jeg har fulgt med gennem årene, og det er en af mine favoritudsendelser med nogle fantastiske udviklingshistorier med nydanserne, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends.

Billetter til finalen i Forum Horsens kan købes på billetlugen.dk fra 15. september 2014.

Dansegalla i Vejle, Viborg, Aalborg, Holstebro, Aarhus og Skive
Vild med dans galla - velkommen på dansegulvet spiller op seks lørdage i oktober og november og finder sted i Vejle Musikteater 11. oktober, Tinghallen Viborg 18. oktober, Aalborg Kongres & Kultur Center 25. oktober, Musikteatret Holstebro 8. november, Aarhus 15. november og Kulturcenter Limfjord i Skive 22. november.

Læs mere om Vild med dans galla – velkommen på dansegulvet og billetter dertil på de enkelte steders hjemmesider og på vmd.tv2.dk fra 15. september.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}