’Vild med dans’-holdet er komplet

Sara Maria Mærkedahl fra TV 2 Vejret, standupkomiker Thomas Wivel, modeskaber Erik Brandt og skuespillerne Besir Zeciri og Johannes Nymark skal danse i TV 2s store underholdningsshow.


De sidste par mødte hinanden for mindre end et døgn siden, og hermed er årets 12 nydansere på plads til ’Vild med dans’. Foruden ti professionelle dansere, som seerne kender fra tidligere sæsoner, er der også to debutanter - de kvindelige professionelle dansere Vivi Siggaard og Jenna Bagge.

- Jeg har danset, siden jeg var to år, så det er efterhånden blevet til 44 år i danse-skoene. Jeg kender de fleste ’Vild med dans’-dansere, og jeg har undervist flere af dem, siger Vivi Siggaard, der har sin egen danseskole. Hun tror, det bliver nervepirrende at deltage, men hun glæder sig samtidig til at debutere i det store direkte underholdningsprogram.

Vil gerne i topform 
Dansetruppens alderspræsident bliver modeskaber Erik Brandt, og han skal danne par med netop Vivi Siggaard.

- ’Vild med dans’ er en enestående chance, og jeg glæder mig til at komme i topform. Jeg har et vinderinstinkt og giver ikke op. Det bliver en morsom udfordring, som jeg vil bruge til at genopbygge mig selv efter en hård periode i mit liv, hvor jeg har været ked af det, siger modeskaber Erik Brandt, der gik på danseskole som lille.

- Det var jo en måde at møde pigerne på, men det var altså ikke her, jeg fik mit første kys, siger modeskaberen.

Sammen med Sara Maria Mærkedahl, Thomas Wivel, Besir Ceciri og Johannes Nymark er Erik Brandt klar til at begynde dansetræningen, så de er parat til premieren fredag 12. september kl. 20.00.

----------------------

Læs også:

Tre kvindelige skuespillere klar til 'Vild med dans'.

Astrid Krag stiller op til dans.

Fra sportshallen til dansegulvet - to mere er klar til 'Vild med dans'.

Rapperen USO afsløret på Facebook og Instagram som nydanser.

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}